Burn Notice

7.8 / 10
44 min
Misdaad, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuw design plus nieuwe opties

De laatste tijd is er hard gewerkt aan een nieuw design, ook zijn er vele nieuwe opties bij gekomen. Op de huidige site was het de laatste tijd een beetje stil vanwege het ontwikkelen van de nieuwe site. De nieuwe site is bijna klaar en zal aankomend weekend online komen te staan. Voordat de nieuwe site online komt te staan willen wij jullie graag informeren over de nieuwe site. Hieronder worden alvast de belangrijkste nieuwe opties beschreven.

Serie suggesties
Bij elke serie staat nu een blok met daarin suggesties voor het kijken van andere series. De suggesties zijn gebaseerd op de gebruikers van de website.

Persoonlijke pagina
Op deze pagina staat informatie over series die jij hebt gezien of waar je nog mee bezig bent. Zoals een nieuwsoverzicht van de series die jij volgt en welke afleveringen jij nog niet hebt gezien.

Persoonlijke serie suggesties
Heb je alle afleveringen gezien van de series die je op dit moment volgt? Of wil je graag een nieuwe serie volgen maar weet je niet welke? Geef aan welke series je hebt gezien en er zal een overzicht worden gemaakt aan welke nieuwe serie je zou kunnen beginnen!

Foto's van acteurs
Bij elke serie zijn er foto's van de acteurs geplaatst zodat je gelijk kan zien wie er in spelen. Later zal het ook mogelijk zijn om per acteur te zien in welke series die speelt.

Tenslotte een paar afbeeldingen van het nieuwe ontwerp! Van het weekend zal de nieuwe site online staan en kan je het allemaal zelf ontdekken!


nieuw ontwerp mijnserie.nlnieuw ontwerp mijnserie.nl
Vorige aflevering
Reckoning (2)
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (10)

avatar_JanPieter
23 mrt 2011 14:10 -
Cool, ziet er goed uit!
Reageer
avatar_DoubleJB
23 mrt 2011 14:20 -
Nice!
Vooral die persoonlijke serie suggesties ben ik benieuwd naar, ik ben wel weer toe aan een nieuwe serie =D
Moet ik nu straks weer opnieuw gaan aanvinken welke afleveringen ik heb gekeken? Of worden dat soort dingen overgekopieerd?
Reageer
avatar_anonymous
23 mrt 2011 14:22 -
De hele database zal gekopieerd worden dus je hoeft niks opnieuw aan te vinken :)
Reageer
John Doe
Daan (gast)
23 mrt 2011 14:22 -
Goed bezig Jos!
Reageer
John Doe
Nohands (gast)
23 mrt 2011 15:47 -
Ziet er heel netjes uit, ben benieuwd wat voor moois er uit komt. Veel succes en tot ziens!
Reageer
avatar_marksson
25 mrt 2011 06:55 -
Ik kan niet wachten! Als ik het zo zie wordt het een hele verbetering!
Reageer
avatar_TheShepherd
25 mrt 2011 09:42 -
Ziet er strak uit! Gooi maar online zeg ik...
@ marksson, Kom jij toevallig uit regio Meppel en ben jij vrindjes met een meneer die ook wel bekend is onder de naam Griendert?
Reageer
avatar_marksson
25 mrt 2011 11:37 -
@TheShepherd .. ehm nee ik kom daar niet vandaan. Die verdraaide rare kop van mij op die foto is geen goede afspiegeling van hoe ik eruitzie, haha...
Reageer
avatar_anonymous
28 mrt 2011 14:03 -
Ziet er goed uit! Heb natuurlijk nog wel wat wensen maar dat komt misschien nog wel.
Reageer
avatar_anonymous
30 mrt 2011 14:11 -
te gek hoor! ben benieuwd naar wat er komen gaat!
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Gisteren, 11:00