Burn Notice

7.8 / 10
44 min
Misdaad, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuw design plus nieuwe opties

De laatste tijd is er hard gewerkt aan een nieuw design, ook zijn er vele nieuwe opties bij gekomen. Op de huidige site was het de laatste tijd een beetje stil vanwege het ontwikkelen van de nieuwe site. De nieuwe site is bijna klaar en zal aankomend weekend online komen te staan. Voordat de nieuwe site online komt te staan willen wij jullie graag informeren over de nieuwe site. Hieronder worden alvast de belangrijkste nieuwe opties beschreven.

Serie suggesties
Bij elke serie staat nu een blok met daarin suggesties voor het kijken van andere series. De suggesties zijn gebaseerd op de gebruikers van de website.

Persoonlijke pagina
Op deze pagina staat informatie over series die jij hebt gezien of waar je nog mee bezig bent. Zoals een nieuwsoverzicht van de series die jij volgt en welke afleveringen jij nog niet hebt gezien.

Persoonlijke serie suggesties
Heb je alle afleveringen gezien van de series die je op dit moment volgt? Of wil je graag een nieuwe serie volgen maar weet je niet welke? Geef aan welke series je hebt gezien en er zal een overzicht worden gemaakt aan welke nieuwe serie je zou kunnen beginnen!

Foto's van acteurs
Bij elke serie zijn er foto's van de acteurs geplaatst zodat je gelijk kan zien wie er in spelen. Later zal het ook mogelijk zijn om per acteur te zien in welke series die speelt.

Tenslotte een paar afbeeldingen van het nieuwe ontwerp! Van het weekend zal de nieuwe site online staan en kan je het allemaal zelf ontdekken!


nieuw ontwerp mijnserie.nlnieuw ontwerp mijnserie.nl
Vorige aflevering
Reckoning
Reckoning
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (10)

avatar_JanPieter
23 Mar 2011 14:10 -
Cool, ziet er goed uit!
Reageer
avatar_anonymous
23 Mar 2011 14:20 -
Nice!
Vooral die persoonlijke serie suggesties ben ik benieuwd naar, ik ben wel weer toe aan een nieuwe serie =D
Moet ik nu straks weer opnieuw gaan aanvinken welke afleveringen ik heb gekeken? Of worden dat soort dingen overgekopieerd?
Reageer
avatar_anonymous
23 Mar 2011 14:22 -
De hele database zal gekopieerd worden dus je hoeft niks opnieuw aan te vinken :)
Reageer
avatar_anonymous
23 Mar 2011 14:22 -
Goed bezig Jos!
Reageer
avatar_anonymous
23 Mar 2011 15:47 -
Ziet er heel netjes uit, ben benieuwd wat voor moois er uit komt. Veel succes en tot ziens!
Reageer
avatar_marksson
25 Mar 2011 06:55 -
Ik kan niet wachten! Als ik het zo zie wordt het een hele verbetering!
Reageer
avatar_TheShepherd
25 Mar 2011 09:42 -
Ziet er strak uit! Gooi maar online zeg ik...
@ marksson, Kom jij toevallig uit regio Meppel en ben jij vrindjes met een meneer die ook wel bekend is onder de naam Griendert?
Reageer
avatar_marksson
25 Mar 2011 11:37 -
@TheShepherd .. ehm nee ik kom daar niet vandaan. Die verdraaide rare kop van mij op die foto is geen goede afspiegeling van hoe ik eruitzie, haha...
Reageer
avatar_anonymous
28 Mar 2011 14:03 -
Ziet er goed uit! Heb natuurlijk nog wel wat wensen maar dat komt misschien nog wel.
Reageer
avatar_anonymous
30 Mar 2011 14:11 -
te gek hoor! ben benieuwd naar wat er komen gaat!
Reageer

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Gisteren, 14:02
1
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Gisteren, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Gisteren, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Gisteren, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03