Burden of Truth

7.8 / 10
45 min
Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

CBC-serie Burden of Truth ook te zien bij The CW

Burden of Truth is een Canadese dramaserie van de zender CBC. In februari werd het tweede seizoen afgesloten en daarna heeft CBC bevestigd dat er een derde seizoen van acht afleveringen zal volgen.

CBC vertoont de serie in Canada en The CW zal Burden of Truth in de Verenigde Staten aanbieden, zo is nu bekend geworden. In de serie zien we Joanna Chang (Kristin Kreuk), een advocate in een grote stad. Zij keert in het eerste seizoen terug naar haar geboortedorp, om een zaak aan te onderzoeken over een groep meisjes die allemaal lijden aan een mysterieuze ziekte.De productie van het derde seizoen begint deze zomer in Winnipeg, Manitoba. Het is de verwachting dat seizoen drie in de zomer van 2020 te zien zal zijn bij The CW. Joanna Chang (Kristin Kreuk) is in het tweede seizoen al teruggekeerd bij het grote advocatenkantoor waar zij vroeger werkte. De rest van de cast bestaat uit Peter Mooney, Star Slade, Meegwun Fairbrother, Anwen O'Driscoll, Jessica Matten, Michelle Nolden, Varun Saranga, Andrew Chown en Raymond Ablack.

The CW biedt het tweede seizoen van Burden of Truth vanaf 2 juni 2019 aan in de VS.
Vorige aflevering
Shelter from the Storm
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Gisteren, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Gisteren, 13:00
1
Het eerste seizoen van Reverie van Mickey Fischer en met Sarah Shahi in de hoofdrol is binnenkort te zien op Ziggo.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56