Leuk?
1
2
Bekijk stemmen

Burden of Truth eindigt met het vierde seizoen

CBC heeft Burden of Truth gecanceld. De Canadese mysterieuze dramaserie eindigt met het vierde seizoen, de laatste aflevering werd 18 maart uitgezonden.

Burden of Truth krijgt er geen nieuwe seizoenen bij, want CBC heeft de juridische dramaserie gecanceld. "We zijn zo trots op de verhalen die we elk seizoen hebben kunnen vertellen, vooral die over sociale rechtvaardigheid." Stond er in een statement van de vertegenwoordigers van de serie. Brad Simpson bedacht Burden of Truth, die in 2018 in première ging. Vorig jaar werdhet vierde seizoen en dus ook het laatste seizoen aangekondigd. De laatste aflevering werd gisteren uitgezonden bij CBC.

Burden of Truth draait advocate Joanna Hanley. Ze keert terug naar haar geboorte dorp om een zaak aan te nemen en te onderzoeken. De zaak gaat over een groep meisjes die allemaal lijden aan een mysterieuze ziekte. Kristin Kreuk (Beauty and the Beast) vervult de hoofdrol, daarnaast spelen onder andere Peter Mooney (Rookie Blue) en Star Slade (Frontier (2016)) ook een rol in Burden of Truth.


Burden of Truth
Vorige aflevering
Standing by Peaceful Waters
Standing by Peaceful Waters
04x08
Leuk?
1
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Burden of Truth