Bull (2016)

7.8 / 10
44 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Bull eindigt met een zesde seizoen

Het huidige zesde seizoen van de CBS juridische drama Bull zal het laatste zijn. Hoofdrolspeler Michael Weatherly maakte het nieuws bekend via Twitter.

Er zijn nog twaalf afleveringen over en de finale van het allerlaatste zesde seizoen zal naar verwachting in mei worden uitgezonden.

Het einde van Bull werd bevestigd door CBS.

"Zes seizoenen lang heeft Bull zichzelf gevestigd als een winnaar van de kijkcijfers met zijn frisse kijk op het gerechtelijk proces dat nog nooit eerder op televisie is gezien", zei het netwerk in een verklaring. “We bedanken de getalenteerde cast, Michael Weatherly, Geneva Carr, Yara Martinez, Jaime Lee Kirchner, Christopher Jackson, MacKenzie Meehan, het ongelooflijke creatieve team onder leiding van Kathryn Price en Nichole Millard, en onze hardwerkende crew, voor het tot leven brengen van deze innovatieve verhalen. We bedanken ook onze trouwe kijkers en kijken ernaar uit om hen een voor de laatste keer meeslepende afleveringen te bieden vol met de humor, intelligentie en wendingen die het drama tot een favoriet bij de fans hebben gemaakt.”

Bull , gecreëerd door Phil McGraw en Paul Attanasio en geïnspireerd door McGraw's vroege carrière, volgt de medewerkers van Trial Analysis Corporation, een jury-adviesbureau onder leiding van Dr. Jason Bull (Weatherly), een psycholoog en expert op het gebied van proefwetenschap.

"Het was mijn voorrecht om Dr Jason Bull te spelen, maar na zes seizoenen van ongelooflijke verhaallijnen, heb ik besloten dat het tijd is om nieuwe creatieve uitdagingen aan te gaan en zijn verhaal tot een einde te brengen", zei Weatherly op Twitter. “Het was een eer om te werken met deze getalenteerde cast, crew en het schrijf-/productieteam dat heeft geholpen het juridische drama opnieuw uit te vinden. Stay tuned voor een grote serie finish.”

Vorige aflevering
Silent Killer
Silent Killer
06x21
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_saskya
19 jan 2022 12:26 -
Heel jammer!
Reageer
avatar_JanWillemK
19 jan 2022 16:23 -
Michael Weatherly lijkt mij een hele verstandige man. Hij stopt nu hij het tijd vindt om iets anders te gaan doen, hetzelfde wat hij deed bij NCIS.
Reageer
avatar_sarlottje
19 jan 2022 20:23 -
Eindelijk! Hopen dat er een andere dramaserie komt met een vleugje misdaad en recht.
Reageer
Bull (2016)