Brothers & Sisters

8,0 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Alle seizoenen van Brothers & Sisters verschijnen in oktober op Videoland

Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.

De Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters ging in 2006 in première en eindigde in 2011 na een vijfde seizoen. Onder andere Sally Field speelt een van de hoofdrollen in de serie. Field won in 2007 zelfs een Emmy door haar acteerwerk als moeder Nora Walker. Zij en de andere acteurs zijn vanaf 19 oktober te zien op Videoland als hun personages uit Brothers & Sisters. Alle seizoenen zullen bij de streamingdienst verschijnen.

De serie draait om het leven van de Californische familie Walker nadat de patriarch van de familie plots overlijdt. Moeder Nora (Sally Field) moet verder, net als haar reeds volwassen kinderen Sarah (Rachel Griffiths, Six Feet Under), Tommy (Balthazar Getty, Alias), Kevin (Matthew Rhys, The Americans), Kitty (Calista Flockhart, Supergirl) en Justin (Dave Annable, 666 Park Avenue).

Vorige aflevering
Walker Down The Aisle
Walker Down The Aisle
05x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De nieuwe Britse mini-serie The Beast Must Die zal worden uitgezonden door AMC. Later dit jaar zal de serie bij zowel AMC als AMC+ in première gaan.
Vandaag, 09:00
Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Gisteren, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Gisteren, 12:00
2
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Gisteren, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Gisteren, 10:00
2
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Gisteren, 09:00
1