Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Achtste seizoen voor Brooklyn Nine-Nine bij NBC

Brooklyn Nine-Nine is een Amerikaanse komische politieserie van de zender NBC. Op 6 februari 2020 gaat het zevende seizoen van start.

Fox stopte in 2018 na vijf seizoenen met de komedieserie Brooklyn Nine-Nine. Maar NBC nam de serie over en dat blijkt een succes. Daarom heeft NBC voor de start van het zevende seizoen al besloten dat er een achtste seizoen zal volgen.

Brooklyn Nine-Nine draait om het fictionele 99e district van het New York City Police Department in Brooklyn, waarbij de rechercheurs en commandanten worden gevolgd. Andy Samberg, Andre Braugher, Terry Crews, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio, Stephanie Beatriz, Chelsea Peretti, Joel McKinnon Miller en Dirk Blocker spelen rollen in de serie.


"We vonden het geweldig als netwerk om Brooklyn Nine-Nine een tweede leven te geven", aldus Lisa Katz en Tracey Pakosta van Scripted Programming bij NBC. "Wij proosten op de makers Dan Goor, Mike Schur, Luke Del Tredici en David Miner, en onze geweldige cast en crew die elke week New Yorks grappigste politieteam tot leven wekken."
Vorige aflevering
The Last Day (2)
The Last Day (2)
08x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Brooklyn Nine-Nine