Brooklyn Nine-Nine

8,0 / 10
22 min
Komedie, Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Nieuw seizoen Brooklyn Nine-Nine krijgt meer afleveringen

FOX is gestopt met het uitzenden van de komische politieserie Brooklyn Nine-Nine. Maar in mei werd al bekend dat NBC de serie overneemt.

NBC werkt momenteel aan het zesde seizoen van Brooklyn Nine-Nine, dat later dit jaar verschijnt. Er zouden dertien afleveringen komen. Maar nu is bekend gemaakt dat er nog vijf afleveringen extra komen, waardoor het zesde seizoen uit achttien afleveringen bestaat. De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door onder anderen Andy Samberg, Terry Crews en Andre Braugher.Ook Hulu, TBS en Netflix hadden interesse in de komedieserie over het fictionele 99ste district van het New York City Police Department in Brooklyn. Maar Universal TV produceert de serie al jaren en is net als NBC in handen van Comcast, waardoor het logisch is dat deze zender de succesvolle serie heeft opgepakt.
Vorige aflevering
Suicide Squad
06x18
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Nederland behoort tot de eerste landen waar Disney+ beschikbaar komt.
Vandaag, 16:00
De BBC heeft de serie SAS: Rogue Heroes besteld. Steven Knight (Peaky Blinders) gaat de serie maken, die is gebaseerd op het boek Dirty Pretty Things van Ben Macintyre.
Vandaag, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
Kevin Smith verraste het publiek op de jaarlijkse Power-Con-conventie van zondag met de aankondiging van een nieuwe He-Man-serie voor Netflix.
Vandaag, 10:00
The Crown, Game of Thrones, Peaky Blinders, antwoord van een prijsvraag, de Teen Choice Awards, nieuwe series, casting nieuws en trailers: allemaal nieuws en meer dat afgelopen week uitkwam. Kijk na wat je hebt gemist hieronder.
Vandaag, 09:00
De nieuwe komedieserie Mrs. Fletcher van HBO zal in oktober in première gaan.
Gisteren, 14:00