Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Nieuw seizoen Brooklyn Nine-Nine krijgt meer afleveringen

FOX is gestopt met het uitzenden van de komische politieserie Brooklyn Nine-Nine. Maar in mei werd al bekend dat NBC de serie overneemt.

NBC werkt momenteel aan het zesde seizoen van Brooklyn Nine-Nine, dat later dit jaar verschijnt. Er zouden dertien afleveringen komen. Maar nu is bekend gemaakt dat er nog vijf afleveringen extra komen, waardoor het zesde seizoen uit achttien afleveringen bestaat. De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door onder anderen Andy Samberg, Terry Crews en Andre Braugher.Ook Hulu, TBS en Netflix hadden interesse in de komedieserie over het fictionele 99ste district van het New York City Police Department in Brooklyn. Maar Universal TV produceert de serie al jaren en is net als NBC in handen van Comcast, waardoor het logisch is dat deze zender de succesvolle serie heeft opgepakt.
Vorige aflevering
Suicide Squad
06x18
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst