Brooklyn Nine-Nine

8.1 / 10
21 min
Komedie, Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Brooklyn Nine-Nine eindigt met achtste seizoen bij NBC

Er komt een einde aan de komedieserie Brooklyn Nine-Nine. De serie wordt beëindigd met het eerder aangekondigde achtste seizoen.

NBC nam Brooklyn Nine-Nine over nadat FOX de serie had gecanceld na vijf seizoenen. NBC heeft nu besloten de serie ook te beëindigen. De serie heeft heeft in totaal drie seizoen bij het netwerk gekregen, waarvan de laatste dus nog moet worden uitgezonden. Het achtste, tevens laatste seizoen is uitgesteld naar het 2021-22 seizoen, vanwege corona gerelateerde vertragingen. Wanneer het laatste seizoen precies in première gaat is nog niet bekend. De eerste zes seizoenen van de serie zijn te bekijken bij Netflix.

Brooklyn Nine-Nine volgt de rechercheurs en de nieuw aangestelde commandant van het fictionele negenennegenste district van de New York City Police Department in Brooklyn. Het zesde seizoen bestaat uit achttien afleveringen.

Vorige aflevering
Lights Out
Lights Out
07x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_TnTNL
12 feb 2021 12:18 -
Jammer, deze serie is echt genieten.
Reageer
avatar_Northlander
12 feb 2021 13:24 -
Had nog veel langer mogen duren. Title of my sextape
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Vandaag, 12:00
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Vandaag, 11:00
2
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.
Gisteren, 10:00