Bron/Broen

8.5 / 10
58 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Bridge (2011) vanaf januari bij Videoland en Netflix

The Bridge (2011) is een Deense/Zweedse misdaadserie van de zender SVT. Er zijn vier seizoenen gemaakt, waarvan het vierde in 2018 verscheen.

Wanneer op de Øresundbrug tussen Zweden en Denemarken een lijk gevonden wordt, dwingt deze moord de Zweedse en Deense politie tot een nauwe samenwerking. Gruwelijke gebeurtenissen blijven elkaar opvolgen. De Deense agent Martin Rohde (Kim Bodnia) en de Zweedse Saga Norén (Sofia Helin) gaan de uitdaging met frisse tegenzin aan.

Het vierde seizoen van The Bridge (2011) is momenteel alleen te zien bij NPO Start Plus en bij Ziggo Movies en Series. Vanaf 1 januari 2019 bieden zowel Netflix als Videoland de complete serie aan, bestaande uit 38 afleveringen. De serie werd bedacht door Hans Rosenfeldt, die ook bekend is van Marcella en The Lawyer.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
dinsdag, 10:00