Bron/Broen

8.5 / 10
58 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 2

Episode 2

Saga Noren van de politie van Malmö en Martin Rohde van de Kopenhaagse politie onderzoeken een brutale dubbele moord op de Öresund-brug. De dader, die bekend staat als de "Bromördaren," maakt zich kenbaar via de media. Zijn doel met de misdaden is om de vijf specifieke problemen in de maatschappij, waarvan iedereen weet dat ze bestaan​​, maar die iedereen negeert, te laten zien. De moorden van de brug zijn dus slechts het begin. Saga en Martin beseffen dat ze te maken hebben met een meedogenloze moordenaar die zijn misdaden al jaren heeft gepland.
Gastrollen:
Julie Carlsen(Barbara), Dietrich Hollinderbäumer(Göran), Morten Hauch-Fausbøll(Anders), Magnus Krepper(Stefan), Christian Hillborg(Daniel), Said Legue(Navid), Kristina Brändén Whitaker(Anne), Nicolaj Kopernikus(Ole), Magnus Schmitz(Anton), Rasmus Hammerich(Hallick - Alfons), Thomas Chaanhing(Tekniker)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
28 september 2011, 21:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bron/Broen