Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Brockmire vernieuwd door IFC

Slechts één aflevering was er voor IFC nodig om tot de conclusie te komen dat Brockmire vernieuwd moest worden met een tweede seizoen.

Op 5 april werd de eerste aflevering uitgezonden van de kritisch toegejuichte komedieserie Brockmire. Meteen besloot IFC dat de serie een tweede seizoen verdiende. Het tweede seizoen krijgt acht nieuwe, 30 minuten durende afleveringen en wordt in 2018 uitgezonden. Brockmire vertelt het verhaal van een beroemde major league baseball-omroeper, Jim Brockmire (Hank Azaria), die de seriële ontrouw door zijn geliefde vrouw op een pijnlijke en zeer publieke vernedering live ontdekt. Hij probeert een decennium later zijn carrière en liefdesleven terug te winnen in een klein stadje.

Video on youtube


“We houden van alles aan Brockmire – van het script, de cast en alle sport-woordspelingen die we mogen gebruiken, “ zei Jennifer Caserta, president bij IFC. “De serie is nu al ontvangen met geweldige kritieken door zowel critici en kijkers, en we zijn heel blij om ‘het Brockmire te houden’ met onze partners bij Funny or Die en Hank Azaria voor nog een seizoen bij IFC.”

Uitvoerend producent en hoofdrolspeler Hank Azaria zei: “Deze serie is het leukste wat ik ooit heb gedaan. Nou, het leukste wat ik ooit heb gedaan terwijl ik aan het werk was tenminste. Het is echt het meest favoriete wat ik ooit heb gedaan. Tenminste terwijl ik werd gefilmd bedoel ik. IFC bedankt voor ons laten doen wat we maar wilden. Althans meestal dan.”

Heb jij de eerste aflevering van Brockmire al gezien?


Hank Azaria en Amanda Peet
Vorige aflevering
The Long Offseason
The Long Offseason
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Brockmire