Broadchurch

8.2 / 10
46 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van Broadchurch

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Broadchurch. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Broadchurch
Drie jaar na de gebeurtenissen uit het tweede seizoen zijn inspecteurs Ellie Miller en Alec Hardy terug in het Engelse kustplaatsje Broadchurch. Ze onderzoeken de brute aanranding van een vrouw uit het dorp, en de zaak dreigt vele oude wonden weer open de rijten en de bewoners erger dan ooit te verdelen. Het onderzoek leidt de inspecteurs naar een groot feest met bijna honderd gasten, en iedereen is verdacht. Ze komen erachter dat de aanval op de vrouw met voorbedachte rade was. Wat voor duistere geheimen houden de inwoners van Broadchurch nog schuil? En zullen onopgeloste zaken rond de dood van de jonge Danny Latimer uiteindelijk toch nog worden beslecht? De antwoorden liggen in dit laatste seizoen van Broadchurch: The Final Chapter.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Just Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: David Tennant, Olivia Colman, Jodie Whittaker en Andrew Buchan
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 19 juli 2018
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen van Broadchurch:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Maak kans op het derde seizoen van Broadchurch. In Broadchurch speelt David Tennant een hoofdrol, Tennant was ooit de tiende Doctor Who. Welke acteurs m/v die in Broadchurch hebben gespeeld zijn ook The Doctor geweest of zullen die nog worden?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Anneliese
19 jun 2018 23:23 -
Heel erg leuk, mee gedaan :)
Reageer

Laatste nieuws

Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
Vandaag, 09:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 11:00
3
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 14:00
Het tweede seizoen van Love, Victor ging vorige maand in première. De serie zal terugkeren met een derde seizoen, Hulu heeft de serie namelijk vernieuwd.
zaterdag, 13:00