Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Broadchurch eindigt na drie seizoenen

De Britse ITV-serie Broadchurch zal na het komende derde seizoen eindigen, dat heeft Chris Chibnall laten weten. Chibnall is de bedenker van de door critici bejubelde serie die draait om detectives Alec Hardy (David Tennant, Jessica Jones) en Ellie Miller (Olivia Colman, Peep Show) in het kleine kustplaatsje Broadchurch. Het einde van de serie komt niet geheel uit de lucht vallen: Chibnall heeft een belangrijke rol gekregen binnen de productie van de serie Doctor Who.

In het derde seizoen bundelen detectives Alec en Ellie hun krachten voor een laatste keer rondom het oplossen van een misbruikschandaal. Volgens de bedenker is er nog één verhaal te vertellen rondom Broadchurch. Het achtdelige seizoen wordt komende zomer opgenomen en zal niet eerder dan begin 2017 worden uitgezonden. In het derde seizoen zullen, naast nieuwe karakters, ook diverse bekende personages een terugkerende rol spelen zoals de dominee, de verslaggeefster en het echtpaar Latimer uit eerdere seizoenen.

In Broadchurch moeten Alec en Ellie verplicht samenwerken wanneer het kleine dorpje Broadchurch wordt opgeschrikt door de dood van een 10-jarige jongen. Het eerste seizoen eindigde met een verrassende ontknoping van de moordzaak, waarna in het tweede seizoen de rechtszaak werd gevolgd rondom de dader.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Broadchurch