Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Bridgerton nu al vernieuwd met derde en vierde seizoen

Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.

Niet alleen de fans kunnen geen genoeg krijgen van Bridgerton. Netflix blijkt ook nog lang niet klaar met de serie, want de streamingdienst heeft nu al een derde en vierde seizoen besteld. Het tweede seizoen van de serie moet nog in première gaan. Het hield Netflix niet tegen bij het delen van het nieuws, dat persoonlijk werd gebracht door Lady Whistledown.

In het eerste seizoen ligt de focus op het vinden van een geschikte huwelijks partner voor Daphe Bridgerton. Het tweede seizoen zal draaien om haar oudste broer Anthony Bridgerton. Voor nu lopen de seizoenen volgens de volgorde van de boeken waarop de serie gebaseerd is. Dat zal betekenen dat het derde en vierde seizoen respectievelijk de de verhalen uit het derde en vierde boek, An Offer from a Gentleman en Romancing Mister Bridgerton, zullen vertellen. De boekenreeks bestaat uit acht boeken, als Netlifx zo doorgaat is er een grote kans dat er ook acht seizoenen verschijnen.

Vorige aflevering
The Viscount Who Loved Me
The Viscount Who Loved Me
02x08
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bridgerton