Bridgerton

8.2 / 10
60 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Bridgerton nu al vernieuwd met derde en vierde seizoen

Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.

Niet alleen de fans kunnen geen genoeg krijgen van Bridgerton. Netflix blijkt ook nog lang niet klaar met de serie, want de streamingdienst heeft nu al een derde en vierde seizoen besteld. Het tweede seizoen van de serie moet nog in première gaan. Het hield Netflix niet tegen bij het delen van het nieuws, dat persoonlijk werd gebracht door Lady Whistledown.

In het eerste seizoen ligt de focus op het vinden van een geschikte huwelijks partner voor Daphe Bridgerton. Het tweede seizoen zal draaien om haar oudste broer Anthony Bridgerton. Voor nu lopen de seizoenen volgens de volgorde van de boeken waarop de serie gebaseerd is. Dat zal betekenen dat het derde en vierde seizoen respectievelijk de de verhalen uit het derde en vierde boek, An Offer from a Gentleman en Romancing Mister Bridgerton, zullen vertellen. De boekenreeks bestaat uit acht boeken, als Netlifx zo doorgaat is er een grote kans dat er ook acht seizoenen verschijnen.

Vorige aflevering
After the Rain
After the Rain
01x08
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 10 tot en met 16 mei hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 19 van 2021.
Gisteren, 09:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
zondag, 12:00
3
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
zondag, 11:00