Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Breaking Bad spin-off Better Call Saul in 2014 op Netflix

Netflix Inc. en Sony Pictures Television kondigen vandaag aan dat Better Call Saul, de langverwachte spin-off van Breaking Bad, exclusief beschikbaar zal zijn voor abonnees in Europa en Latijns-Amerika kort na de uitzending ervan in de VS, startend in 2014.

In de VS en Canada zal de complete eerste serie van “Saul” beschikbaar zijn voor Netflix leden na de seizoenfinale op AMC Networks. Door deze overeenkomst is Netflix de enige televisie-abonnementsdienst voor Better Call Saul, in opvolging voor het onlangs gestopte Breaking Bad.

Better Call Saul, met Bon Odenkirk en mede-gecreëerd en geproduceerd door Breaking Bad schepper Vince Gilligan, vertelt het verhaal van de in een winkelcentrum gevestigde superadvocaat Saul Goodman in de jaren voordat hij Walter Whites advocaat werd. Van parkeerboetes tot massamoord, van uitglijders tot obligatiefraude, Saul regelt het allemaal.

"Breaking Bad wordt algemeen erkend als een van de beste TV-ervaringen in deze nieuwe gouden eeuw van de televisie," zegt Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer. "De serie is ook zeer populair bij Netflix abonnees wereldwijd. Deze spin-off belooft de traditie van het krachtige verhalen vertellen voort te zetten. We zijn er trots op om samen met Sony Pictures Television Saul Goodman naar onze abonnees over de hele wereld te brengen."
Vorige aflevering
Felina
Felina
05x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
16 dec 2013 21:24 -
Jammer dat het geen mix wordt van prequel/sequel.
Reageer
avatar_anonymous
17 dec 2013 09:16 -
Het einde van de serie zal waarschijnlijk zijn dat Walter White bij hem aan klopt ;)
Reageer
avatar_petra1
24 dec 2013 17:38 -
hoi lange

ja, walter zal wel een keer in beeld lopen maar ik voorzie geen topper maar eerder het uitmelken van de BB-mythe.
Reageer
Breaking Bad