Breaking Bad

8.6 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 5, Aflevering 10

Buried

Hank weet Skyler te bereiken voor Walt. Hij probeert een verklaring van haar te verkrijgen, maar ze weigert omdat ze bang is dat zal uitlekken dat ze betrokken is bij de verwonding van Ted. Walt begraaft zijn geld in het To'hajiilee-reservaat. Lydia probeert Declan te overtuigen om Todd te gebruiken als zijn chemicus, maar wanneer hij weigert, doodt de bende van Todd's oom Jack Declan en zijn medewerkers en nemen alle apparatuur mee. Hank is niet in staat om verklaringen te verkrijgen van Skyler of Walt en keert terug naar het bureau van de DEA waar hij ontdekt dat Jesse wordt vastgehouden en ondervraagd.
Gastrollen:
Gonzalo MenendezKevin RankinMichael BowenSteven Michael QuezadaJesse PlemonsLouis FerreiraBill BurrLavell CrawfordLaura Fraser
Auteur:
Regisseur:
Michelle MacLaren
Uitgezonden op:
18 augustus 2013, 21:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst