Breaking Bad

8.6 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 6

Crazy Handful of Nothin'

Walt en Jesse komen tot een akkoord: Walt zal de meth koken en Jesse zal de meth verkopen. Jesse ontdekt Walt's bedoeling om terug met hem samen te werken. Ondertussen brengt Hank de herstelde respirator terug naar het scheikundelabo van de middelbare school en gaat verder op onderzoek. Nadat hij ontdekt dat zijn haar begint uit te vallen, scheert Walt zijn hoofd kaal. Wanneer de eerste partij meth slechts 2.600 dollar oplevert, eist Walt dat Jesse een andere distributeur vindt om zijn medische kosten te kunnen financieren. Jesse komt in contact met Tuco, een drugsdealer die de plaats van Krazy-8 heeft overgenomen. Wanneer Jesse een deal probeert te sluiten wordt hij in elkaar geslagen door Tuco, die de meth van hem steelt. Walt keert terug en veroorzaakt een explosie in Tuco's schuilplaats. Hierop besluit Tuco een deal te sluiten met Walt.
Gastrollen:
Charles BakerCesar GarciaDennis KeifferRaymond CruzSteven Michael QuezadaPierre BarreraJesus PayanVivian NesbittSeraphine DeYoungCarmen Serano
Auteur:
Regisseur:
Bronwen Hughes
Uitgezonden op:
2 maart 2008, 21:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst