Bosch

8.1 / 10
42 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Bosch krijgt zevende en laatste seizoen bij Amazon

Bosch is een Amerikaanse misdaadserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in februari 2015. In april 2019 verscheen het vijfde seizoen.

***LET OP!***
Onderstaande tekst bevat spoilers over het vierde en vijfde seizoen


Bosch is een politieserie die gebaseerd is op de Hieronymus Bosch-boekenreeks van Michael Connely. De serie volgt een detective van de afdeling moordzaken in Los Angeles. Hieronymus ‘Harry’ Bosch (Titus Welliver) onderzoekt aanvankelijk een moord bij een Hollywood-apotheek. Hij vindt een wonderlijke ring die hem dwingt riskante manoeuvres te maken.

In het vierde seizoen bracht Bosch de moordenaar van zijn moeder eindelijk voor de rechter en hij verloor zijn ex-vrouw, Eleanor (Sarah Clarke), op een schokkende manier. In het vijfde seizoen woonde hij inmiddels samen met zijn dochter Maddie (Madison Lintz).In de loop van 2020 zal het zesde seizoen van Bosch verschijnen bij Amazon Prime Video. De exacte datum is nog niet bekend. Intussen is onthuld dat er ook nog een zevende en laatste seizoen zal volgen. Dat zal gebaseerd zijn op de romans The Concrete Blonde en The Burning Room van Michael Connelly. Harry Bosch (Titus Welliver) en Jerry Edgar (Jamie Hector) zullen daarin twee afzonderlijke maar gevaarlijke onderzoeken uitvoeren die hen naar de hoogste niveaus van de misdaad zullen brengen. Het laatste seizoen volgt ernstige criminaliteit en de gevaren van de drugshandel.
Vorige aflevering
Some Measure of Justice
Some Measure of Justice
06x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Tanja_1970
14 feb 2020 21:48 - 14 feb 2020 21:50
Moet dat niet zijn van start in 2016?
Reageer
avatar_Roeman
15 feb 2020 09:51
Nee, de serie ging in 2015 in première. Waarom er in IMDb staat dat het 2016 is weet ik niet. De pilot kwam zelfs in februari 2014 uit.
Reageer

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
2
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00