Bosch

8.1 / 10
42 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Bosch krijgt zevende en laatste seizoen bij Amazon

Bosch is een Amerikaanse misdaadserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in februari 2015. In april 2019 verscheen het vijfde seizoen.

***LET OP!***
Onderstaande tekst bevat spoilers over het vierde en vijfde seizoen


Bosch is een politieserie die gebaseerd is op de Hieronymus Bosch-boekenreeks van Michael Connely. De serie volgt een detective van de afdeling moordzaken in Los Angeles. Hieronymus ‘Harry’ Bosch (Titus Welliver) onderzoekt aanvankelijk een moord bij een Hollywood-apotheek. Hij vindt een wonderlijke ring die hem dwingt riskante manoeuvres te maken.

In het vierde seizoen bracht Bosch de moordenaar van zijn moeder eindelijk voor de rechter en hij verloor zijn ex-vrouw, Eleanor (Sarah Clarke), op een schokkende manier. In het vijfde seizoen woonde hij inmiddels samen met zijn dochter Maddie (Madison Lintz).In de loop van 2020 zal het zesde seizoen van Bosch verschijnen bij Amazon Prime Video. De exacte datum is nog niet bekend. Intussen is onthuld dat er ook nog een zevende en laatste seizoen zal volgen. Dat zal gebaseerd zijn op de romans The Concrete Blonde en The Burning Room van Michael Connelly. Harry Bosch (Titus Welliver) en Jerry Edgar (Jamie Hector) zullen daarin twee afzonderlijke maar gevaarlijke onderzoeken uitvoeren die hen naar de hoogste niveaus van de misdaad zullen brengen. Het laatste seizoen volgt ernstige criminaliteit en de gevaren van de drugshandel.
Vorige aflevering
Some Measure of Justice
Some Measure of Justice
06x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Tanja_1970
14 feb 2020 21:48 - 14 feb 2020 21:50
Moet dat niet zijn van start in 2016?
Reageer
avatar_Roeman
15 feb 2020 09:51
Nee, de serie ging in 2015 in première. Waarom er in IMDb staat dat het 2016 is weet ik niet. De pilot kwam zelfs in februari 2014 uit.
Reageer

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08