Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Bosch krijgt datum en vijfde seizoen

De langstlopende Amazon Original serie Bosch heeft naast een datum ook een vernieuwing gekregen.

Bosch is behalve een Original Amazon-serie ook nog eens de langstlopende Original Amazon-serie en voorlopig komt er nog geen einde aan de misdaadserie. Amazon heeft alle seinen op groen gezet, Bosch krijgt een vijfde seizoen, nog voor het vierde seizoen is uitgezonden.

De serie, gebaseerd op de bestsellers van Michael Connelly, met Titus Welliver als detective Harry Bosch, doet het erg goed bij Amazon. De kijkers zijn onverdeeld positief over Bosch, het derde seizoen kreeg 4,8 van de vijf sterren van 89 procent van de kijkers.

Schrijver Connelly vertelde het volgende: “Ik kan niet trotser zijn op de serie die we maken. Bosch is entertaining en relevant in onze wereld van vandaag. En daarbij hebben we een geweldig schrijversteam en de cast en crew zijn op hun best. We hebben het gevoel dat we nu pas op dreef zijn. Seizoen vier is gebaseerd op ‘Angels Flight’ en ik denk dat we niet een meer actueel verhaal hadden kunnen vertellen.”

Video on youtube


Het vierde seizoen van de Emmy genomineerde serie Bosch heeft tien afleveringen en zal op vrijdag 13 april van start bij Amazon Prime. Naast Titus Welliver spelen ook Jamie Hector als Jerry Edgar, Amy Aquino als Lt. Grace Billets, Madison Lintz als Maddie Bosch en Lance Reddick als Deputy Chief Irvin Irving.

In het vierde seizoen krijgt Bosch de opdracht om de task force te leiden die de moord moet oplossen op een advocaat. Deze advocaat stond op de vooravond van een civiele rechtszaak tegen de LAPD (Los Angeles Police Department). Bosch moet de zaak oplossen voor de stad ontploft. Hij moet elke aanwijzing volgen, zelfs als daardoor het spotlicht komt te zijn op zijn eigen afdeling. Eén moord is verbonden met een ander, en Bosch moet in het reine komen met zijn verleden om de gerechtigheid te vinden die hem al zolang ontgaan is.

Is het terecht dat Bosch een vijfde seizoen gaat krijgen?


Embed from Getty Images
(vLnR) Lance Reddick, Titus Welliver en Jamie Hector
Vorige aflevering
Por Sonia
Por Sonia
07x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_peter1981
14 feb 2018 10:40 -
Meer dan terecht! Geweldige serie met geweldige acteurs. Ik snap dan ook niet dat deze serie in Nederland nog niet te zien is in plaats van de vele mindere uitgekauwde series waar men nu voor kiest! Gemiste kans. Bosch for president! ;-)
Reageer
avatar_Mandy1966
14 feb 2018 17:53
Denk dat dat alles te maken heeft met rechten. Amazon Prime is met een abo ook te krijgen in NL. Denk dat ze willen dat je lid wordt ;-)
Reageer
Bosch