Bosch

8.1 / 10
46 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Bosch spin-off gaat Bosch: Legacy heten

De tweede tv-serie, gebaseerd op de detective uit Los Angeles van auteur Michael Connelly zal te zien zijn op IMDB TV.

Het vervolg op de populaire Amazon-serie Bosch, dat na het zevende seizoen eindigde, is gebaseerd op Connelly's iconische rechercheur Harry Bosch van de Los Angeles politie, heeft een titel gekregen; Bosch: Legacy .

De titel werd onthuld tijdens het Vulture Festival in Los Angeles. Het heeft een mooie klank en, zoals Connelly opmerkte, uit focus groep onderzoek bleek dat het een hoge herkenningsfactor heeft.

De auteur die wereldwijd meer dan 80 miljoen boeken heeft verkocht, is als uitvoerend producent en schrijver betrokken geweest bij Bosch: Legacy, net als dat hij was bij de Amazon-serie Bosch. Het eerste seizoen van de spin-off, zei hij, is klaar en in postproductie gegaan.

Fans van Bosch weten dat Harry in de laatste aflevering van de detectiveserie zijn badge inleverde en wegging bij de LAPD.Connelly zei dat Bosch: Legacy bijna twee jaar vooruit zal springen. Het zal zich richten op drie personages uit de originele serie: Bosch (Titus Welliver), nu werkzaam als privédetective; Honey 'Money' Chandler (Mimi Rogers, foto boven), die de laatste keer dat we haar zagen, een machtige advocaat was die het slachtoffer was geworden van een moordpoging; en de dochter van Bosch, Maddie (Madison Lintz, foto), die nu officier is bij de LAPD.Een deel van het plot zal worden overgenomen van het laatste seizoen van Bosch , zei Connelly, maar zijn roman The Wrong Side of Goodbye uit 2016 zal de basis vormen van het eerste seizoen.

Bosch: Legacy zal te streamen zijn op IMDB TV, de gratis streamingdienst van Amazon. Er is geen premièredatum aangekondigd, maar deze zal naar verwachting in 2022 zijn.

Vorige aflevering
Por Sonia
Por Sonia
07x08
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_Olga2000
22 nov 2021 11:47 -
Geweldige nieuws! Bosch is echt een topserie. Money, Maddie en Bosch zelf waren voor mij de meest interessante karakters. Ik zie ze graag terug.
Reageer
avatar_Inter
22 nov 2021 12:30
Helemaal mee eens!
Reageer
avatar_Karel
22 nov 2021 12:40 -
Maar het komt dus niet op amazon?
Reageer
avatar_Olga2000
22 nov 2021 16:15
Ik denk van wel. IMDb tv is ook van Amazon
Reageer
avatar_Karel
22 nov 2021 18:46
Oke bedankt voor de reactie
Reageer
Bosch