Bosch

8.1 / 10
46 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Bosch verschijnt deze zomer en de spin-off gaat naar IMDb TV

Het zevende, tevens laatste, seizoen van Bosch verschijnt deze zomer. De spin-off van de Amerikaanse detectiveserie zal bij IMDb TV verschijnen.

Bosch ging in 2015 in première bij Amazon. Vorig jaar februari werd het zevende seizoen van de Amerikaanse detectiveserie aangekondigd. Daarbij werd ook bekend dat het het laatste seizoen zal zijn. Amazon Prime Video heeft nu bekend gemaakt dat het zevende seizoen ergens deze zomer in première zal gaan. Een exacte datum in nog niet bekend.

Bosch draait om LAPD-rechercheur Harry Bosch (Titus Welliver, Sons of Anarchy).Terwijl Bosch een moordenaar opspoort wiens ware gezicht hem zal choqueren, zal hij pijnlijke keuze moeten maken tussen gerechtigheid en wraak.


Titus Welliver als Harry Bosch

Ondanks dat dit het laatste seizoen is van Bosch, betekent dat niet dat het verhaal niet meer verder gaat. Titus Welliver, Mimi Rogers (Two and a Half Men) en Madison Lintz (The Walking Dead) hebben een contract getekend waarmee ze hun rollen zullen voortzetten in een nog naamloze spin-off. Rogers is te zien als Honey Chandler en Lintz vervult de rol van Maddie Bosch.

De spin-off zal gratis te bekijken zijn bij IMDb TV en volgt Bosch terwijl hij aan het volgende hoofdstuk van zijn carrière begint. Hij moet samen werken met eersteklas advocaat Honey Chandler. Met een diepe en gecompliceerde geschiedenis tussen het duo, werken ze samen om te doen waar ze het wel over eens kunnen worden: gerechtigheid vinden.
Vorige aflevering
Some Measure of Justice
Some Measure of Justice
06x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Faceman
04 mrt 2021 12:03 -
Is IMDb TV ook te zien in Nederland?
Reageer
avatar_Mandy1966
04 mrt 2021 12:49
Dit staat er op de website: IMDb TV is only available to customers in the U.S. at this time.
Maar wellicht met een goed VPN dat je het toch in Nederland kan zien.
Reageer
avatar_Faceman
04 mrt 2021 16:14
Ben niet zo handig met een vpn, maar misschien gooien ze het buiten de VS wel op Prime. Zelfde eigenaar.
Reageer
avatar_JanWillemK
05 mrt 2021 08:00 - 05 mrt 2021 08:01
Ik hoop dat ze ook Ryan Hurst toevoegen aan de cast lijst. Ryan Hurst speelt nu Hector die voor Honey Chandler werkt.
Wat een beest is dat. Voor iedereen die hem niet kent, hij speelde onder andere Opie in Sons of Anarchy en Beta in The Walking Dead.
Reageer

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Vandaag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1