Borgen

8.4 / 10
58 min
Drama, Politiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Borgen keert terug met een vierde seizoen op Netflix

Borgen eindigde in 2013 met een derde seizoen, maar keert terug op Netflix. De streamingdienst werkt namelijk aan een vierde seizoen.

Netflix werkt samen met onder andere Adam Price (Ragnarok), de originele bedenker van Borgen, aan een vierde seizoen van de Deense politieke dramaserie. Borgen van DR1 ging in 2010 in première en eindigde met een derde seizoen in 2013. Het vierde seizoen wordt in 2022 verwacht op Netflix, nadat het bij de Deense omroep DR in première is gegaan.

Voordat het vierde seizoen op Netflix verschijnt, zijn de drie voorgaande seizoenen van Borgen later dit jaar - er is nog geen exacte datum bekend - al te zien bij de streamingdienst. Ze zijn nu ook al te bekijken op NPO Plus.In Borgen wordt Birgitte Nyborg (Sidse Babett Knudsen, The Accident (2019) verkozen tot eerste vrouwelijke premier van Denemarken, haar nieuw rechten en plichten eisen hun tol van haar privéleven en dierbaren. In het vierde seizoen is Nyborg minister van Buitenlandse Zaken. Daarnaast volgt de serie het carrièrepad van Katrine Fønsmark (Birgitte Hjort Sørensen, Greyzone), die nu de nieuwsredactie van een landelijk tv-station aanvoert.
Vorige aflevering
The Election
The Election
03x10
Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Sly17
01 mei 2020 13:03 -
Heel tof! Ben benieuwd of het niveau vastgehouden kan worden.
Reageer

Laatste nieuws

Ook in de week van 18 tot en met 24 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 03-2021.
Vandaag, 09:00
De nieuwe Britse mini-serie The Beast Must Die zal worden uitgezonden door AMC. Later dit jaar zal de serie bij zowel AMC als AMC+ in première gaan.
Gisteren, 09:00
Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
zaterdag, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
zaterdag, 12:00
2
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
zaterdag, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
zaterdag, 10:00
2