BoJack Horseman

7.9 / 10
26 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste afleveringen BoJack Horseman eind januari bij Netflix

Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.

BoJack Horseman is bedacht door Raphael Bob-Waksberg en gaat over de legendarische ster uit de populaire familiekomedie Horsin' Around uit de jaren negentig, die zijn weg probeert te vinden in een leven dat bestaat uit zelfwalging, whisky en mislukte relaties. Met behulp van zijn sidekick, een man die Todd heet, en zijn agent en ex-geliefde, de kat Princess Caroline, is BoJack vastbesloten om een comeback maken in de wereld van entertainment.

Aan BoJack Horseman komt deze maand een einde. Het zesde en finaleseizoen begon afgelopen najaar en de resterende zeven afleveringen zullen op vrijdag 31 januari op Netflix verschijnen. De streamingdienst heeft nu een trailer vrijgegeven van die afleveringen.

Vorige aflevering
Nice While It Lasted
Nice While It Lasted
06x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Queen's Gambit ging vorige maand in première bij Netflix en heeft een streaming record verbroken bij de streamingdienst.
Vandaag, 09:00
1
Pop TV cancelt One Day at a Time (2017), maar de cast en showrunners hebben nog hoop op een tweede overname van de komedieserie.
Gisteren, 13:00
1
TJ Brady (The 100), Rasheed Newson (The 100) en Tim Story (White Famous) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Finding Forrester uit 2000.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Crown serie van de maand.
Gisteren, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen van The Expanse heeft Amazon de sciencefictionserie al vernieuwd met een zesde, tevens laatste, seizoen.
Gisteren, 09:00
1