BoJack Horseman

7.9 / 10
26 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste afleveringen BoJack Horseman eind januari bij Netflix

Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.

BoJack Horseman is bedacht door Raphael Bob-Waksberg en gaat over de legendarische ster uit de populaire familiekomedie Horsin' Around uit de jaren negentig, die zijn weg probeert te vinden in een leven dat bestaat uit zelfwalging, whisky en mislukte relaties. Met behulp van zijn sidekick, een man die Todd heet, en zijn agent en ex-geliefde, de kat Princess Caroline, is BoJack vastbesloten om een comeback maken in de wereld van entertainment.

Aan BoJack Horseman komt deze maand een einde. Het zesde en finaleseizoen begon afgelopen najaar en de resterende zeven afleveringen zullen op vrijdag 31 januari op Netflix verschijnen. De streamingdienst heeft nu een trailer vrijgegeven van die afleveringen.

Vorige aflevering
Nice While It Lasted
Nice While It Lasted
06x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
Vandaag, 09:00
Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Gisteren, 12:00
1
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
zaterdag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00