BoJack Horseman

7.9 / 10
26 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste afleveringen BoJack Horseman eind januari bij Netflix

Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.

BoJack Horseman is bedacht door Raphael Bob-Waksberg en gaat over de legendarische ster uit de populaire familiekomedie Horsin' Around uit de jaren negentig, die zijn weg probeert te vinden in een leven dat bestaat uit zelfwalging, whisky en mislukte relaties. Met behulp van zijn sidekick, een man die Todd heet, en zijn agent en ex-geliefde, de kat Princess Caroline, is BoJack vastbesloten om een comeback maken in de wereld van entertainment.

Aan BoJack Horseman komt deze maand een einde. Het zesde en finaleseizoen begon afgelopen najaar en de resterende zeven afleveringen zullen op vrijdag 31 januari op Netflix verschijnen. De streamingdienst heeft nu een trailer vrijgegeven van die afleveringen.

Vorige aflevering
Nice While It Lasted
06x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.
Vandaag, 11:00
Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.
Vandaag, 10:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 09:00
De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Gisteren, 11:06
2