BoJack Horseman

7.9 / 10
26 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste afleveringen BoJack Horseman eind januari bij Netflix

Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.

BoJack Horseman is bedacht door Raphael Bob-Waksberg en gaat over de legendarische ster uit de populaire familiekomedie Horsin' Around uit de jaren negentig, die zijn weg probeert te vinden in een leven dat bestaat uit zelfwalging, whisky en mislukte relaties. Met behulp van zijn sidekick, een man die Todd heet, en zijn agent en ex-geliefde, de kat Princess Caroline, is BoJack vastbesloten om een comeback maken in de wereld van entertainment.

Aan BoJack Horseman komt deze maand een einde. Het zesde en finaleseizoen begon afgelopen najaar en de resterende zeven afleveringen zullen op vrijdag 31 januari op Netflix verschijnen. De streamingdienst heeft nu een trailer vrijgegeven van die afleveringen.

Vorige aflevering
Nice While It Lasted
Nice While It Lasted
06x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De driedelige boekenreeks Invisible Life van E. Lynn Harris uit 1991 wordt door HBO bewerkt tot serie.
Vandaag, 12:00
Voor het aankomende televisieseizoen van 2021-22 heeft FOX de serie Monarch besteld. De serie is een dramaserie over en met countrymuziek.
Vandaag, 11:00
Hoofdrolspeelster Stana Katic zegt dat er een einde komt aan Absentia, het derde seizoen zal de laatste zijn van de Amerikaanse misdaadserie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Gisteren, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Gisteren, 12:00