BoJack Horseman

7.8 / 10
26 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer voor vijfde seizoen BoJack Horseman

BoJack Horseman is een Amerikaanse animatieserie van Netflix. Op 14 september start het vijfde seizoen.

In de vier seizoenen tot nu toe heeft Netflix’s ‘sadcom’ BoJack Horseman een schijnbaar onmogelijke niche voor zichzelf uitgewerkt in animatie. Met zware thema’s zoals geestelijke gezondheid en zelfvervulling in combinatie met absurdistische humor en popcultuur, heeft seizoen vier van de serie ‘de status van BoJack als belangrijkste animatie op televisie bevestigd’, zo vindt Netflix zelf.BoJack (Will Arnett), de ster uit de populaire familiekomedie Horsin' Around uit de jaren negentig, probeert zijn weg te vinden in een leven dat bestaat uit zelfwalging, whisky en mislukte relaties. Met behulp van zijn sidekick, een man die Todd (Aaron Paul) heet, en zijn agent en ex-geliefde, de kat Princess Caroline (Amy Sedaris), is BoJack vastbesloten om een comeback maken in de wereld van entertainment.

Het vijfde seizoen bestaat weer uit twaalf afleveringen.
Vorige aflevering
The Stopped Show
05x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00