Boer zoekt vrouw

7.8 / 10
50 min
Reality
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Boer zoekt vrouw trekt 2.914.000 kijkers

Een recordaantal van 635 boeren heeft zich aangemeld voor het tiende seizoen van Boer zoekt vrouw. Hieruit zijn tien boeren geselecteerd die de liefde van hun leven hopen te ontmoeten.

Zij waren zondag te zien in de kick off-uitzending. Er worden vijf boeren gekozen die in het nieuwe seizoen gevolgd zullen worden. De uitzending trok zondag 2.914.000 kijkers en staat daarmee op de eerste plaats van de Top 25, zo blijkt uit de cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

NPO 1 moet Boer zoekt vrouw niet van de zondagavond afhalen. Een verhuizing van de Yvon Jaspers-show naar bijvoorbeeld dinsdag- of vrijdagavond zou kijkers kunnen kosten. Dat zegt mediadeskundige Ton Verlind. Hij denkt dat het succes van Boer zoekt vrouw nog heel lang voortduurt, zolang de show niet verhuist naar een andere zender en er niet wordt gerommeld met het uitzendmoment. "Als ze dat allemaal niet doen, denk ik dat ze het nog lang volhouden."

Vorige aflevering
Yvon Jaspers praat bij met alle boeren
11x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_xs2dnr
14 mei 2018 17:54 -
Niet aan mij besteed, elke keer weer hetzelfde. Zielige boer(in), moet aan de vrouw (of aan de man).
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1