Bob's Burgers

7.8 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bob’s Burgers krijgt een tweede seizoen

De animatieserie Bob's Burgers krijgt een tweede seizoen, dit maakt Fox gisteren bekend. De meeste recente aflevering van Bob's Burgers haalde 4,7 miljoen kijkers en 2,2 miljoen kijkers in 18-49 jaar categorie.
De andere animatieseries van de zender Fox (Family Guy, The Simpsons, American Dad! en The Cleveland Show) waren al verlengd voor een nieuw seizoen.

Uit hoeveel aflevering het tweede seizoen van Bob’s Burgers zal bestaan is nog niet bekend.
Vorige aflevering
Just the Trip
10x17
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
1
Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.
Vandaag, 11:00
Resident Evil, die gebaseerd is op de gelijknamige video gamereeks, is uitgesteld. De opnames kunnen niet beginnen vanwege het coronavirus.
Vandaag, 10:00
De serie Tinseltown van onder andere William J Mann en Kevin Murphy gaat in productie bij Spectrum Originals. De serie is gebaseerd op de bestseller van Mann.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
Gisteren, 15:00