Boardwalk Empire

8.2 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Boardwalk Empire nu al verlengd

Gisteren maakte de Amerikaanse zender HBO bekend dat Boardwalk Empire een tweede seizoen zal krijgen. De serie ging afgelopen zondag in première en trok die avond 4,8 miljoen kijkers. De eerste aflevering is in totaal door 7,2 miljoen mensen bekeken (doordat de aflevering twee keer is herhaald). Dit is de beste première van HBO sinds Deadwood in 2004. Het is dan ook niet gek dat HBO Boardwalk Empire vernieuwt voor een tweede seizoen.

Boardwalk Empire speelt zich af aan het begin van de 20ste eeuw in Atlantic City. Een stad die als een trekpleister voor toeristen begon, groeit in geen tijd uit tot de bakermat van corruptie, gokken en prostitutie. Boardwalk Empire volgt het leven van corrupte Republikeinse politici Nucky Thompson (Steve Buscemi, bekend van onder ander "The Sopranos").

Trailer Boardwalk Empire
Vorige aflevering
Eldorado
Eldorado
05x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1