BMF

7.7 / 10
40 min
Misdaad, Biografie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum tweede seizoen BMF

Starz heeft de terugkeer van de Flenory Brothers in het tweede seizoen van BMF bekend gemaakt. Begin 2023 is de serie weer te zien.

BMF is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en vertelt over de onconventionele reis naar succes van de broers Flenory, Demetrius Flenory "Big Meech" (Demetrius Flenory Jr.) en Terry Flenory "Southwest Tee" (Da'Vinchi), die uit de armoede opkrabbelden, door de oorlog tegen drugs in Detroit navigeerden en een belangrijke rol speelden in hiphop en cultuur.

Gedurende het emotionele tweede seizoen, dat op vrijdag 6 januari start, steunt het publiek de broers Flenory in hun streven naar hun Amerikaanse droom, terwijl ze een beter leven opbouwen in een systeem dat tegen hen was opgezet. De universele thema's familie, geloof en loyaliteit worden zowel thuis als op straat verkend. De broers proberen de regering te slim af te zijn en de BMF uit te breiden tot een rijk met meerdere staten.

BMF

In de serie spelen ook Russell Hornsby, Michole Briana White, Myles Truitt, Steve Harris, Kelly Hu, La La Anthony, met Detroit rapper Arkeisha "Kash Doll" Knight, Snoop Dogg, Leslie Jones, Christine Horn, Sydney Mitchell, Rayan Lawrence en Serayah. Mo'Nique maakt haar debuut in seizoen twee als gastactrice. Bovendien zal Caresha "Yung Miami" Brownlee dit seizoen een gastrol spelen.

BMF wordt geproduceerd door Curtis "50 Cent" Jackson via zijn G-Unit film en televisie in samenwerking met Lionsgate Television voor Starz, naast showrunner en schrijver Randy Huggins. Heather Zuhlke, Anthony Wilson en Anne Clements produceren ook. De leidinggevenden die namens Starz en Lionsgate Television toezicht houden op BMF zijn respectievelijk Senior Vice President of Original Programming Kathryn Tyus-Adair en Erin Conroy.

Het eerste seizoen van BMF is momenteel volledig te streamen via Starz. In Nederland is de serie te zien op de streamingdiensten Viaplay en Lionsgate+ (het vroegere Starzplay).
Video on youtube
Vorige aflevering
Runnin' on E
Runnin' on E
02x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
BMF