Blue Mountain State

7.8 / 10
21 min
Komedie, Sport
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7.5
anonymous geeft "Blue Mountain State - Seizoen 2" een 7.5.
Geschreven door anonymous op 5 november 2012.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Blue Mountain State - Seizoen 2

Na een zomerstop zijn de jongens van Blue Mountain State weer terug voor een potje football. Alex Moran (Darin Brooks) doet nog harder zijn best om niets uit te voeren en in het tweede seizoen zijn de pogingen daartoe nog grappiger, gewaagder en origineler.

Het tweede seizoen ziet de komst van een nieuw teamgenoot, Radon Randell (Page Kennedy), een excentrieke speler die zijn eigen plannen heeft voor het football team van Blue Mountain State college. Radon is de eerste quarterback en Alex moet er voor zorgen dat Radon niets overkomt, zodat hij zelf niet hoeft te spelen. Ondertussen maakt Mary Jo, het zusje van Sammy de mascotte (Chris Romano), haar entree op de campus. En ondanks dat Sammy en Alex beste vrienden zijn, wil zij niets liever dan met Alex slapen. Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) ziet zijn ex-vrouw Debra (Denise Richards) een machtspelletje spelen met haar nieuwe man, de directeur van de school. Captain van het team Thad (Alan Richtson) krijgt de kans om volgend jaar op professioneel niveau te spelen, maar dan moet hij zijn team wel verlaten.

De serie is een klassieke dramedy vermomd in een American Pie omhulsel. Mysteries ontrafelen, personages ontwikkelingen en dromen achtervolgen gebeurt in de meest aparte scenario’s. Zo maakt Thad zijn beslissingen over de toekomst door middel van een overdosis drugs, probeert Alex buiten het seizoen ook niets uit te voeren door op de bank te zitten bij hockey en doet het hele team aan seksonthouding om beter te spelen.

Blue Mountain State’s tweede seizoen heeft meer drank, drugs en seks, met leuke personages en originele verhalen. Onder de dikke laag van flauwe grappen, grote feesten en idiote omstandigheden zitten goed geplotte verhalen met verrassende wendingen. Een echte mannenserie met humor, lekkere vrouwen en vermakelijke afleveringen.
Volg Blue Mountain State
Vorige aflevering
The Corn Field (2)
The Corn Field (2)
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Fear The Walking Dead - Seizoen 1

7

Criminal Minds - Complete serie

8

De Luizenmoeder - Seizoen 2 (DVD)

8

Suburra - Seizoen 3

7

The Haunting - Seizoen 2

8

The Alienist - Seizoen 2

8