Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Blue Mountain State krijgt geen vierde seizoen

Het spel is over voor coach Daniels (Ed marinaro) en zijn team. Er komt namelijk geen vierde seizoen van Blue Mountain State. De Amerikaanse zender Spike TV cancelde de serie.

De serie focust zich op het voetbal bij universiteit Blue Mountain State. Het is nogal een lastig team genaamd "The Goats". Het heeft betrekking op onderwerpen van het universiteit leven waaronder voetbal, vrouwen, drinken, wilde feesten en ontgroeningen.

Het eerste seizoen haalde goede kijkcijfers en het tweede seizoen deed daar nog een schepje boven op. Het derde seizoen daarin tegen haalde minder kijkcijfers waardoor Spike TV besloot geen vierde seizoen te bestellen bij Lionsgate. Lionsgate heeft nog geprobeerd om de serie bij een andere zender onder te brengen maar zonder succes. De cast heeft te horen gekregen dat er geen vierde seizoen komt.
Vorige aflevering
The Corn Field (2)
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
21 feb 2012 19:32 -
Jammer, maar zat er wel in he nu That niet meer op BMS zit.

***Spoiler***
Het viel ook op dat in de laatste aflevering we een wedstrijd te zien was
Reageer
John Doe
Gidon (gast)
05 mrt 2012 23:18 -
Heel jammer dat t niet verder gaat!! Zit er net lekker in na 3 seizoenen ;) Maar zeker een aanrader om toch ff te kijken
Reageer
John Doe
Bart klaaijsen (gast)
10 sep 2014 20:24 -
Ja das godverredomme lekker krijg je wat leuks eindelijk en dan stoppe die klootzakken ermee ik vond het echt lache heb het 80x gekeken perfect en nu moet er een vierde komen!!!!!!!!
Reageer
avatar_mysticfalls
26 jul 2015 02:44 -
Een hele goeie serie, eigenlijk eerste comedy-serie die ik heb gezien. Heb veel moeten lachen haha, geweldig joh. Heel jammer dat het gestopt is.
Reageer