Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Blue Mountain State krijgt geen vierde seizoen

Het spel is over voor coach Daniels (Ed marinaro) en zijn team. Er komt namelijk geen vierde seizoen van Blue Mountain State. De Amerikaanse zender Spike TV cancelde de serie.

De serie focust zich op het voetbal bij universiteit Blue Mountain State. Het is nogal een lastig team genaamd "The Goats". Het heeft betrekking op onderwerpen van het universiteit leven waaronder voetbal, vrouwen, drinken, wilde feesten en ontgroeningen.

Het eerste seizoen haalde goede kijkcijfers en het tweede seizoen deed daar nog een schepje boven op. Het derde seizoen daarin tegen haalde minder kijkcijfers waardoor Spike TV besloot geen vierde seizoen te bestellen bij Lionsgate. Lionsgate heeft nog geprobeerd om de serie bij een andere zender onder te brengen maar zonder succes. De cast heeft te horen gekregen dat er geen vierde seizoen komt.
Vorige aflevering
The Corn Field (2)
The Corn Field (2)
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
21 feb 2012 19:32 -
Jammer, maar zat er wel in he nu That niet meer op BMS zit.

***Spoiler***
Het viel ook op dat in de laatste aflevering we een wedstrijd te zien was
Reageer
avatar_anonymous
05 maa 2012 23:18 -
Heel jammer dat t niet verder gaat!! Zit er net lekker in na 3 seizoenen ;) Maar zeker een aanrader om toch ff te kijken
Reageer
avatar_anonymous
10 sep 2014 20:24 -
Ja das godverredomme lekker krijg je wat leuks eindelijk en dan stoppe die klootzakken ermee ik vond het echt lache heb het 80x gekeken perfect en nu moet er een vierde komen!!!!!!!!
Reageer
avatar_anonymous
26 jul 2015 02:44 -
Een hele goeie serie, eigenlijk eerste comedy-serie die ik heb gezien. Heb veel moeten lachen haha, geweldig joh. Heel jammer dat het gestopt is.
Reageer
Blue Mountain State