Blue Mountain State

7.8 / 10
21 min
Komedie, Sport
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Blue Mountain State krijgt een derde seizoen

Blue Mountain State krijgt een derde seizoen, dit maakte Spike TV gisteren bekend. Het derde seizoen zal bestaan uit 13 afleveringen. De serie haalde goede kijkcijfers met het tweede seizoen en is daarom verlengd.
Blue Mountain State gaat over een college football team bij de universiteit, Blue Mountain State, en zijn nogal een lastig team genaamd "The Goats".
Vorige aflevering
The Corn Field (2)
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
1
Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.
Vandaag, 11:00
Resident Evil, die gebaseerd is op de gelijknamige video gamereeks, is uitgesteld. De opnames kunnen niet beginnen vanwege het coronavirus.
Vandaag, 10:00
De serie Tinseltown van onder andere William J Mann en Kevin Murphy gaat in productie bij Spectrum Originals. De serie is gebaseerd op de bestseller van Mann.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
Gisteren, 15:00