Blue Bloods

8.2 / 10
44 min
Drama, Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tom Selleck blijft bij Blue Bloods en meer Blue Bloods nieuws

Fans hebben lang op bevestiging moeten wachten maar het lange wachten is voorbij. Tom Selleck heeft zijn contract voor het zevende seizoen van Blue Bloods binnen. En net op tijd want de opnames gaan aanstaande donderdag van start. Er gaan geruchten dat het contract zo lang op zich heeft laten wachten omdat Selleck meer geld wilde, hij zou nu 200.000 dollar krijgen per aflevering.

Selleck speelt de NYPD commissaris Frank Reagan in Blue Bloods. CBS heeft al bekend gemaakt dat het zevende seizoen op 23 september van start zal gaan. En het zevende seizoen krijgt twee nieuwe gezichten. Lori Louglin en Michael Imperioli zullen een gastrol krijgen.

Imperioli (The Sopranos) gaat Miller spelen, een harde jurist bij het kantoor van de procureur generaal die onderzoek doet naar Danny Reagan (Donnie Wahlberg) en het doodschieten van seriemoordenaar Thomas Wilder. Louglin (Full House) speelt Grace, een weduwe van een gevallen politieagent die Frank (Selleck) smeekt om haar zoon tegen te houden die ook politieagent wil worden.


Verheug je je op het zevende seizoen van Blue Bloods en ben je blij dat Tom Selleck blijft?


Tom Selleck
Vorige aflevering
USA Today
USA Today
12x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_krillz
12 jul 2016 19:59 -
Hij is die 200.000$ meer dan waard! Hij is ook de reden dat ik blijf kijken. Fantastisch acteur!
Reageer
Blue Bloods