Blue Bloods

8.2 / 10
44 min
Drama, Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

CBS vernieuwt Blue Bloods

De Reagans zullen weer terugkeren in het uitzendseizoen van 2022-2023. Blue Bloods is vernieuwd met een dertiende seizoen op CBS. Het twaalfde seizoen eindigde op vrijdag 6 mei.

CBS heeft aangekondigd dat de hitserie Blue Bloods is vernieuwd voor het televisieseizoen 2022-2023 en zal terugkeren voor een dertiende keer.

"Amerika's favoriete eerste familie van wetshandhavers is terug voor seizoen dertien", zegt Kelly Kahl, president van CBS Entertainment. “De Reagans hebben een ongelooflijke band met het publiek, letterlijk overal en op elk platform. En in de twaalf seizoenen, met meer dan 250 afleveringen, blijft Blue Bloods niet alleen domineren in de kijkcijfers, maar blinkt het uit op een uitzonderlijk hoog creatief niveau. Onder leiding van de onvergelijkbare Tom Selleck brengt deze geweldige cast op vakkundige wijze universele en herkenbare persoonlijke verhaallijnen tot leven, week na week, terwijl uitvoerend producent Kevin Wade en het bekwame schrijversteam boeiende afleveringen maken met de kenmerkende mix van familiedynamiek en politiewerk van de serie. We kijken uit naar nog veel meer Reagan-familiediners volgend seizoen.”

Naast Tom Selleck spelen Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Len Cariou, Marisa Ramirez en Vanessa Ray een rol in de politieserie. Kevin Wade, Ian Biederman, Brian Burns, Siobhan Byrne-O'Connor, Dan Truly en Tom Selleck treden op als uitvoerende producenten.

Blue Bloods voegt zich bij de eerder aangekondigde vernieuwingen van The Amazing Race, Bob Hearts Abishola, CSI: Vegas, Ghosts, NCIS, NCIS: Hawaii, NCIS: Los Angeles, The Neighborhood, Survivor, S.W.A.T. (2017), Tough As Nails en Young Sheldon.
Video on youtube
Vorige aflevering
Silver Linings
Silver Linings
12x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Blue Bloods