Blue Bloods

8.2 / 10
44 min
Drama, Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 1

Pilot

Net wanneer Jamie afstudeert aan de Police Academy en toetreedt tot de NYPD, na te hebben besloten zijn carrière als advocaat niet voort te zetten, wordt Frank ondervraagd door de pers over het vertrouwen dat de Latino-gemeenschap van New York heeft in de politie. En wanneer een jong Spaans meisje vermist raakt, komt Danny al in de problemen door zijn ondervragingsmethodes. Hij geraakt in een verhitte discussie tijdens een familiediner met zijn zus Erin, die sterke tegengestelde opvattingen heeft over zijn methoden. Zal gerechtigheid zegevieren en zal dit hechte gezin kunnen blijven functioneren met hun verschillende kijk op normen en waarden?
Gastrollen:
Amy Carlson(Linda Reagan), Tony Terraciano(Jack Reagan), Andrew Terraciano(Sean Reagan), Flex Alexander(Demarcus King), Andrea Roth(Kelly Davidson), Nicholas Turturro(Sgt. Anthony Renzulli), Elle Fairbanks(Maria Romano), Dylan Moore(Sydney Davenport), Bruce Altman(Mayor Frank Russo), Colleen Clinton(Agent Anderson), Malachi Weir(Agent Cisco), David Anzuelo(Mr. Campos), Marlene Lawston(Nicky Reagan-Boyle), Kim Roberts(Judge Waters), Alexandria Suarez(Teresa), James Nuciforo(Jim), Sol Miranda(Mrs. Campos), Richard Waugh(Donald Banse), Martino Caputo(Sgt. Mannato), Duane Murray(P.D. Adelman), Steve Arbuckle(Oliver Peele)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
24 september 2010, 22:00
Reacties (1)
avatar_pjb62
20 Mei 2019 04:26 - 22 sep 2021 04:49
Leuk om Tom Selleck, de pater familias van een soort politiegezin/familie, weer eens te zien in een sort serieuze rol, maar daar blijft het bij. De dialogen zijn ongeloofwaardig en het script is flinterdun. Bij een ontvoering laat de bad guy laat een speelgoedpop op straat achter waarvan er maar drie in de VS verkocht zijn. Tuurlijk. Even bellen met de producent en de ontvoerder wordt onmiddellijk gevonden. En aan het begin van deze pilot zien we al wie lid is van het geheime genootschap binnen de NYPD die zich richt op het 'recht' zetten van zaken die verkeerd afliepen voor de politie en dus het publiek; de overleden agent Joe binnen het politiegezin, blijkt niet zomaar tijdens zijn dienstuitoefening omgekomen te zijn, maar volgens de FBI is hij geexecuteerd omdat hij die geheimzinnige club wilde ontmaskeren. En dat allemaal in aflevering 1. Een beetje meer spanning graag ... Als aflevering 2 net zo ongeloofwaardig is als 1, houd ik het voor gezien.
Blue Bloods is on demand te zien op Ziggo XL.
Reageer
Blue Bloods