Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Blood & Oil eind september te zien op Videoland

Blood & Oil keert binnenkort terug op Videoland, de Amerikaanse dramaserie zal eind deze maand weer te bekijken zijn bij de streamingdiesnt.

Blood & Oil ging in 2015 in première bij ABC, de originele zender achter de serie. Er is één seizoen van de serie uitgebracht. Blood & Oil was al eens te bekijken op Videoland, maar werd er ook weer van af gehaald. Vanaf 21 september is de dramaserie weer te bekijken bij de steamingdienst.

Blood & Oil draait om Billy en Cody Lefever, die dromen van een nieuw leven en naar Rock Springs in North Dakota verhuizen. In die stad is de grootste olie-ontdekking in de Amerikaanse geschiedenis gedaan. Al snel komen zij tegenover een meedogenloze tycoon te staan, die hen dwingt alles op het spel te zetten. De hoofdrollen worden vervult door Don Johnson (Watchmen(2020)), Amber Valletta (Revenge), Rebecca Rittenhouse (Into The Dark) en Chase Crawford (Gossip Girl).

Video on youtube
Vorige aflevering
Departures
Departures
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Marsnl
07 sep 2020 20:28 -
Slechts 1 seizoen? Meestal niet zo goed dan?
Reageer
avatar_GummieBear
10 sep 2020 09:42 -
Heeft daar niets mee te maken, als het volgens de zender die de serie aankoopt niet genoeg kijkers trekt gaat de stekker er meestal al vrij snel weer uit, ongeacht hoe goed of slecht een serie is.
Reageer
Blood & Oil