Blood & Water

6.8 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en teaser voor Blood & Water

Netflix heeft aangekondigd dat vanaf 20 mei de serie Blood & Water te streamen is. Ook heeft het een teaser vrijgegeven.

Liefhebbers van het Spaanse Elite kunnen vanaf 20 mei ook een kijkje nemen op een prestigieuze school in Zuid-Afrika. Ook het tienerdrama Water & Blood wordt voorzien van mysterie en misdaad. De serie werd ontwikkeld door Nosipho Dumisa. Kijk hieronder naar de teaser.Het verhaal volgt de zestienjarige Puleng Khumalo (Ama Qamata), een slimme en pro-actieve studente die zich laat transfereren naar Parkhurst College. Daar wil ze de zeventien17 jaar oude 'cold case' van haar vermiste zus onderzoeken, die vlak na haar geboorte verdween. Tijdens haar tocht bouwt ze een vriendschap op met de verleidelijke Fikile Bhele (Khosi Ngema) en krijgt ze te maken met verschillende andere studenten die allemaal een eigen agenda hebben.

Vorige aflevering
Trippin'
Trippin'
01x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Vandaag, 16:00
3
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00