Blood Relatives

7,0 / 10
60 min
Documentaire
Volg deze serie
7,0 / 10
6seizoenen/65afleveringen/2012 - heden
NetwerkInvestigation Discovery
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2012 - heden
Blood Relatives is een Amerikaanse documentaire van de zender Investigation Discovery. De serie ging in première op 7 juni 2012.

In de nieuwe serie BLOOD RELATIVES van Investigation Discovery gaan alle banden uit wanneer degenen die het dichtst bij je staan de koudste misdaden begaan. Deze tieners, ouders, echtgenoten en broers en zussen zorgen ervoor dat hun dierbaren door middel van moord in het gezin blijven. Van kinderen die hun moeders en vaders vermoorden tot ouders die hun zonen en dochters vermoorden, de liefde die in elke aflevering verloren gaat, is voelbaar. Familieleden onthullen hun geheimen achter de façade van het verhalenboek en creëren een meeslepend mysterie dat de vraag oproept: is bloed echt dikker dan water?
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 10
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 10
Seizoen 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Blood Relatives.
Blood Relatives