Blindspotting

5.9 / 10
30 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Teaser trailer en poster voor tweede seizoen Starz-comedyserie Blindspotting

Blindspotting keert volgende maand terug naar Starz voor zijn tweede seizoen, en de kabelzender heeft een trailer en poster vrijgegeven.

Met Jasmine Cephas Jones, Helen Hunt, Benjamin Earl Turner, Atticus Woodward, Jaylen Barron en Candace Nicholas-Lippman in de hoofdrollen, is de serie een vervolg op de gelijknamige speelfilm uit 2018. Het verhaal volgt een vrouw genaamd Ashley (Jones), wiens partner en vader van haar zoon plotseling wordt opgesloten. Ashley en haar zoontje worden in de war gebracht en moeten intrekken bij de moeder en halfzus van haar partner. Seizoen twee begint negen maanden na de gebeurtenissen van het eerste seizoen, dat in augustus 2021 in première ging en acht afleveringen telde.

Starz onthulde meer over de terugkeer van de serie in een persbericht:

"STARZ onthulde vandaag de trailer en poster voor seizoen twee van haar half uur durende comedyserie Blindspotting die terugkeert met een speciale première van twee afleveringen op vrijdag 14 april op de STARZ app, alle STARZ streaming en on-demand platforms in de VS en Canada. Alle volgende afleveringen zullen beschikbaar zijn op vrijdagen te streamen op de STARZ app, alle STARZ streaming en on-demand platforms in de VS en Canada.

Blindspotting is bedacht door Rafael Casal en Daveed Diggs. Casal speelt ook de hoofdrol in de serie naast Emmy-winnaar Jasmine Cephas Jones en Academy Award-winnaar Helen Hunt. De nieuwe trailer brengt kijkers meteen terug naar Oakland, CA waar Ashley (Jones) met gemengde resultaten probeert zich aan te passen aan haar 'nieuwe normaal', door haar zoon Sean (Atticus Woodward) alleen op te voeden terwijl Miles (Casal), haar partner sinds twaalf jaar en nieuwe echtgenoot, vastzit in de San Quentin gevangenis.

13226 Blindspotting s2 foto

Het tweede seizoen behoudt een luchtige en leuke toon terwijl het tegelijkertijd complexe kwesties aanpakt met een komische en innovatieve twist, waarbij de hilarische grappen van Ashley en haar familie centraal staan terwijl ze probeert te navigeren door de krankzinnige chaos van haar leven in de Bay Area.

Blindspotting debuteerde met lovende kritieken in 2021 en blijft 'Certified Fresh' met 100% op Rotten Tomatoes. Seizoen twee begint negen maanden na het gevangenishuwelijk van Ashley en Miles in de eerste seizoenfinale. Ashley moet alle zeilen bijzetten om Sean alleen op te voeden. Ze bereikt haar breekpunt en reageert het af op iedereen om haar heen. Miles past zich aan het leven in de gevangenis aan en telt de dagen af voor hun eerste familiebezoekweekend in San Quentin. Rainey (Hunt) doet haar best om Ashley en Sean zich thuis te laten voelen terwijl ze een manier probeert te vinden om verbonden te blijven met haar zoon achter de tralies, maar Ashley heeft alle troeven in handen.

De nieuwe zaak van Trish (Jaylen Barron) floreert, maar ze heeft te maken met jaloezieproblemen nu haar beste vriendin en zakenpartner Jacque (April Absynth) uitgaat met Cuddie (Lance Holloway). Janelle (Candace Nicholas-Lippman) raakt gefrustreerd door Ashley's constante behoefte aan steun en begint haar leven op Bali te missen. En dan natuurlijk Earl (Benjamin Turner), zelf net uit de gevangenis voor het onopzettelijk verbreken van zijn proeftijd, is verhuisd uit Nancy's (Margo Hall) huis en probeert de relatie met zijn eigen familie en zijn verleden te herstellen. Welkom terug bij de beproeving.

Naast het co-creëren van de serie zijn Casal en Diggs beiden uitvoerend producent en schrijver. Casal (The Good Lord Bird) is tevens showrunner en regisseur van vier afleveringen. Jess Wu Calder en Keith Calder van Snoot Entertainment, Emily Gerson Saines, Ken Lee en Tim Palen zijn eveneens uitvoerend producent en Wu Calder regisseert twee afleveringen in seizoen twee. Kathryn Tyus-Adair, Senior Vice President of Original Programming, houdt namens STARZ toezicht op Blindspotting. Claire Wendlandt houdt namens Lionsgate toezicht op de serie.

13226 Blindspotting s2 poster
Video on youtube
Vorige aflevering
Return to Ithaca
Return to Ithaca
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Blindspotting