Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum tweede seizoen Blindspotting

De startdatum voor seizoen twee van Blindspotting is vastgesteld. Starz heeft aangekondigd dat de comedyserie terugkomt in april.

Met Helen Hunt, Benjamin Earl Turner, Atticus Woodward, Jaylen Barron, Candace Nicholas-Lippman en Jasmine Cephas Jones in de hoofdrollen, volgt de serie Ashley (Jones) in haar leven nadat haar partner naar de gevangenis is gestuurd. Seizoen twee begint negen maanden na het einde van het eerste seizoen, dat in augustus 2021 eindigde.

Starz onthulde meer over de terugkeer van de serie in een persbericht:

"Starz kondigde vandaag haar half uur durende comedyserie Blindspotting aan met een speciale première van twee afleveringen op vrijdag 14 april en onthulde verschillende foto's van het komende tweede seizoen.

De serie is mede gecreëerd door Rafael Casal en Daveed Diggs. Casal speelt ook de hoofdrol in de serie naast Emmy-winnaar Jasmine Cephas Jones en Academy Award-winnaar Helen Hunt. De première van Blindspotting in het tweede seizoen wordt lineair uitgezonden op STARZ in de VS en Canada om 21.00 uur op vrijdag 14 april, onmiddellijk gevolgd door aflevering twee om 21.30 uur. Alle volgende afleveringen zullen op vrijdag om 21.00 uur worden uitgezonden.

Blindspotting draait om Ashley (Jones), die een middenklasse leven leidde in Oakland totdat Miles (Casal), haar partner sinds twaalf jaar en vader van hun zoon Sean (Atticus Woodward) plotseling werd opgesloten, waardoor ze een chaotisch leven moet leiden wanneer ze gedwongen wordt in te trekken bij Miles' moeder Rainey (Hunt) en zus Trish (Jaylen Barron).

Blindspotting

De serie debuteerde in 2021 met lovende kritieken en is nog steeds 100% gecertificeerd op Rotten Tomatoes. De serie behoudt een luchtige en leuke toon, maar pakt tegelijkertijd complexe kwesties aan met een komische en innovatieve twist, waarbij de hilarische grappen van Ashley en haar familie centraal staan terwijl ze probeert te navigeren door de krankzinnige chaos van haar leven in de Bay Area.

Seizoen twee begint negen maanden na het gevangenishuwelijk van Ashley en Miles in de finale van het eerste seizoen. Ashley maakt salto's om te proberen hun zoon alleen op te voeden. Ze bereikt haar breekpunt en reageert het af op iedereen om haar heen. Miles past zich aan aan het leven binnen en telt de dagen af voor hun eerste weekendbezoek voor de familie in San Quentin.

Rainey doet haar best om Ashley en Sean zich thuis te laten voelen terwijl ze een manier probeert te vinden om verbonden te blijven met haar zoon achter de tralies, maar Ashley heeft alle troeven in handen. Trish's nieuwe zaak floreert, maar ze heeft te maken met jaloezieproblemen nu haar beste vriendin en zakenpartner Jacque (April Absynth) uitgaat met Cuddie (Lance Holloway).

Janelle (Candace Nicholas-Lippman) raakt gefrustreerd door Ashleys constante behoefte aan steun en begint haar leven op Bali te missen. En dan natuurlijk Earl (Benjamin Turner), zelf net uit de gevangenis voor het onopzettelijk verbreken van zijn proeftijd, is verhuisd uit Nancy's (Margo Hall) huis en probeert de relatie met zijn eigen familie en zijn verleden te herstellen."

Casal en Diggs zijn niet alleen medebedenkers van de serie, maar ook uitvoerend producent en schrijver. Casal is tevens showrunner en regisseur van vier afleveringen. Jess Wu Calder en Keith Calder van Snoot Entertainment, Emily Gerson Saines, Ken Lee, en Tim Palen zijn ook uitvoerend producent, waarbij Wu Calder ook twee afleveringen in seizoen twee regisseert.

Kathryn Tyus-Adair, Senior Vice President of Original Programming, houdt namens STARZ toezicht op Blindspotting. Claire Wendlandt houdt namens Lionsgate toezicht op de serie.
Vorige aflevering
Return to Ithaca
Return to Ithaca
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Blindspotting