Blindspot

8,0 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Overzicht | Nieuwe series (fallseason)

Het Amerikaanse televisieseizoen is weer officieel begonnen! Nu begint het voor de serieliefhebber. Je favoriete series staan weer op het punt te beginnen. Hier heb je maanden op gewacht. Wellicht sluit je dit seizoen wel nieuwe favorieten in je armen. Het wordt in ieder geval weer genieten.

Dit is een blik op de nieuwe series van het herfstseizoen in Amerika. De vijf grote zenders hebben weer veel series aangekocht, nadat veel series, zoals gewoonlijk, het afgelopen seizoen zijn gesneuveld. Zij zijn dus het meest vertegenwoordigd in deze lijst. Ook dit seizoen gaan er natuurlijk weer veel van deze series gecanceld worden, maar dat is een zorg voor later. Er zit veel aan te komen. Kijk ook even naar andere veelbelovende series onderaan de lijst! Dit zijn overigens de data wanneer de series in Amerika van start gaan.

Welke van deze series ga jij dit seizoen volgen? Wat worden de grootste hits/flops? En, welke series zie jij het volgende televisieseizoen niet meer terugkeren? Wij willen het graag weten, dus laat van je horen in de reacties.

ABC


Startdatum: 27 september 2015
De cast: Don Johnson, Chace Crawford, Rebecca Rittenhouse, Delroy Lindo, Amber Valetta, Scott Michael Foster, India De Beaufort, Yani Gellman en Caitlin Carver.
Verhaal: Billy en Cody Lefever dromen van een nieuw leven en verhuizen naar The Bakken in North Dakota. Een bruisende stad na de grootste olieontdekking in de Amerikaanse geschiedenis. Al snel komen zij tegenover een meedogenloze tycoon te staan, die hen dwingt alles op het spel te zetten. Ook hun huwelijk. Deze serie heette voorheen Oil.

Startdatum: 2 oktober 2015
De cast: Ken Yeong, Suzy Nakamura, Tisha Campbell-Martin, Dave Foley, Jonathan Slavin, Albert Tsai en Krista Marie Yu.
Verhaal:In Dr. Ken is Ken Jeong een briljante arts met slechte manieren. Hij probeert altijd een goede arts, man en vader te zijn. Daardoor werkt hij regelmatig iedereen op de zenuwen, zowel thuis als op zijn werk.

Startdatum: 22 september 2015
Verhaal: The Muppets keren terug op televisie. Deze versie zal een documentaireachtige serie worden die in zal gaan op de privélevens van de Muppets. Dit keer zullen er meer volwassen thema's belicht worden.

Startdatum: 27 september 2015
De cast: Priyanka Chopra, Dougray Scott, Jake McLaughlin, Aunjanue Ellis, Yasmine Al Massri, Johanna Braddy, Tate Ellington en Graham Rogers.
Verhaal: Een diverse groep rekruten arriveert op de FBI basis in Quantico voor hun training. Zij zijn de beste, slimste en meest gelauwerde rekruten, dus niemand verwacht dat één van hen de grootste aanval op New York beraamt sinds 11 september 2001.

Startdatum: 27 oktober 2015
De cast: Adam Rothenberg, Ed Westwick, Taissa Farmiga, Gabriel Luna, Karolina Wydra, Holley Fain, Darrell Britt-Gibson, Anne Winters en Erika Christensen.
Verhaal: Elk seizoen volgt Wicked City een nieuwe zaak in een ander belangrijk tijdperk in de geschiedenis van Los Angeles. Dit seizoen start met een moordzaak uit 1982. De handen worden ineengeslagen door rechercheurs, journalisten, dealers en feestgangers om deze zaak op te lossen.CBSStartdatum: 5 november 2015
De cast: Jane Lynch, Maggie Lawson, Kyle Bornheimer en Kevin Pollak.
Verhaal: Wanneer Amy in het leven komt van Allison beweert zij haar beschermengel te zijn. Zij vormen dan ook een onwaarschijnlijk vriendschapsduo. Maar is Amy echt een beschermengel of is zij gewoon gestoord?

Startdatum: 30 september 2015
De cast: Marcia Gay Harden, Bonnie Somerville, Raza Jaffrey, Luis Guzman, Melanie Kannokada, Harry M. Ford, Ben Hollingsworth en William Allen Young.
Verhaal: Een medisch drama gesitueerd in het drukste en beruchtste ziekenhuis van het land. Het buitengewone personeel strijdt tegen een gebroken systeem om hun idealen, en de patiënten die hen het meeste nodig hebben, te beschermen.
Life in Pieces
Startdatum: 21 september 2015
De cast: Dianne Wiest, James Brolin, Zoe Lister Jones, Colin Hanks, Angelique Cabral, Thomas Sadoski, Betsy Brandt, Dan Bakkedahl, Niall Cunningham, Holly J. Barrett en Giselle Eisenberg.
Verhaal: De serie gaat over een familie. Verschillende familieleden vertellen hun kant van het verhaal en zij hebben allemaal zo hun eigen perspectief over wat er allemaal om hen heen gebeurt.

Startdatum: 22 september 2015
De cast: Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper en Mary Elizabeth Mastrantonio.
Verhaal: Een dramaserie gebaseerd op de gelijknamige film uit 2011. De serie draait om Brian Finch. Finch ontdekt de bijwerkingen van de mysterieuze drug NZT en wordt gedwongen om zijn nieuwe vaardigheden in te zetten voor de FBI.

Startdatum: 26 oktober 2015
De cast: Melissa Benoist, David Harewood, Calista Flockheart, Chyler Leigh en Mehcad Brooks.
Verhaal: Kara Zor-El is geboren op de planeet Krypton. Net als haar beroemde neef, ontsnapte zij aan de verwoesting van haar planeet. Kara heeft haar leven proberen te leiden als een normale tiener en nu als volwassene, maar zij heeft altijd geweten dat ze voor iets groters voorbestemd was. Een ramp doet haar realiseren dat zij haar krachten moet gaan gebruiken om de inwoners van National City te beschermen.The CWStartdatum: 12 oktober 2015
De cast: Rachel Bloom, Vincent Rodriguez III, Santino Fontana, Donna Lynne Champlin, Vella Lovell en Pete Gardner.
Verhaal: Rebecca Bloom is een succesvolle, gedreven, en mogelijk gekke jonge vrouw die plotseling alles opgeeft in een wanhopige poging liefde en romantiek te vinden in West Covina, Californie (het is tenslotte maar twee uur verwijderd van het strand! Vier uur wanneer er file staat).FoxStartdatum: 29 september 2015
De cast: John Stamos, Josh Peck, Paget Brewster, Kelly Jenrette, Ravi Patel en Christina Milian.
Verhaal: Wat is de snelste manier om een halt toe te roepen aan het leven van een vrijgezel? Het vaderschap? Niet helemaal. Televisie-icoon John Stamos heeft de hoofdrol in een komedie waarin een man ontdekt dat hij niet alleen een vader is, maar zelfs een gróótvader. De succesvolle restaurateur Jimmy Martino is het gewend om de meest gladde, knappe en vrijgezelle man in de kamer te zijn. Alles verandert wanneer zijn volwassen zoon Gerald en zijn baby Edie ten tonele verschijnen. Nu dient Jimmy een leven van zaligmakend egoïsme achter zich te laten en zich te realiseren dat hij in een ogenblik van vrijgezel naar grootvader is getransformeerd. Jimmy wordt bijgestaan door zijn ex-vriendin Sara. Daarnaast zijn Jimmy’s assistent manager Annelise en zijn chef Ken niet de enigen die zich zorgen maken om Jimmy’s nieuwe verantwoordelijkheden. Kan Jimmy Gerald leren om meer net als hij te zijn zodat Gerald leert omgaan met de moeder van zijn dochter, Vanessa? Zullen Jimmy en Sara herenigen, ook al is is zij de enige type vrouw die hij nooit date; een vrouw van zijn eigen leeftijd. En wie is veeleisender, Jimmy of de baby?

Startdatum: 29 september 2015
De cast: Rob Lowe, Fred Savage, Mary Elizabeth Ellis, William Devane en Hana Hayes.
Verhaal: In The Grinder speelt Rob Lowe de geliefde televisieadvocaat Dean Sanderson. Fred Savage speelt in de serie zijn broer, Stewart. Wanneer zijn langlopende hitserie ten einde komt, staat Sanderson voor een nieuw punt in zijn leven. Hij besluit terug te keren naar zijn thuisstad om de familiepraktijk over te nemen.

Startdatum: 21 september 2015
De cast: Meagan Good, Stark Sands, Wilmer Valderrama, Daniel London, Laura Regan, Li Jun Li en Zhane Hall.
Verhaal: De televisieadaptatie van de gelijknamige film met Tom Cruise. De serie speelt zich tien jaar na het einde van de Pre-misdaden af, in Washington DC. Eén van de drie Pre-cogs worstelt met het 'normale' leven en blijft geplaagd worden door visioenen van de toekomst. Wanneer hij een rechercheur ontmoet die hem kan bijstaan om zijn gave op de juiste manier te gebruiken, krijgt zijn leven een nieuwe wending.

Startdatum: 23 september 2015
De cast: Morris Chestnut, Jaina Lee Ortiz, Gabrielle Dennis, Anna Konkle en Maggie Elizabeth Jones.
Verhaal: Rosewood, een procedurele serie, kreeg lof voor ster Morris Chestnut en de pilot werd goed ontvangen door het testpubliek van ABC. Het project gaat over de briljante Dr. Beaumont Rosewood Jr., de meest vooraanstaande patholoog in Miami. Rosewood merkt vaak dingen op die anderen over het hoofd zien. Hij is geobsedeerd door het leven en hij koestert elk moment. Zijn eeuwige optimisme leidt soms wel tot frustraties bij de cynische vrouwelijke rechercheur waarmee hij samenwerkt. Maar ook zij kan zijn unieke perspectief op zaken niet ontkennen.

Startdatum: 22 september 2015
De cast: Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Lea Michele, Abigail Breslin, Nasim Pedrad, Oliver Hudson, Skyler Samuels, Keke Palmer, Billie Lourd, Diego Bonita, Glen Powell, Lucien Laviscount, Niecy Nash, Nick Jonas en Ariana Grande.
Verhaal: De meiden van het Kappa Huis zijn naarstig op zoek naar nieuwe rekruten. Scream Queens is een nieuwe horrorkomedie van Ryan Murphy, Brad Falchuk en Ian Brennan, de Emmy- en Golden Globe winnende uitvoerende producenten van Glee en American Horror Story. De Wallace Universiteit wordt opgeschrikt door een reeks moorden. Het Kappa huis, de populairste sociëteit onder vrouwelijke studenten, wordt met harde hand geregeerd door Chanel Oberlin. Maar wanneer de Decaan, die anti-Kappa is, besluit dat het Kappa Huis toegankelijk moet zijn voor alle studenten en niet alleen de rijke elite, breekt alle hel los. Niet lang daarna staat een moordenaar op die elke aflevering een leven neemt. Deels komedie, deels horror: Scream Queens is een moderne versie van het klassieke whodunit verhaal waar elke personage een motief heeft voor moord... of makkelijk zelf het volgende slachtoffer kan zijn.NBCStartdatum: 21 september 2015
De cast: Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Rob Brown, Marianne Jean-Baptiste, Ukweli Roach en Ashley Johnson.
Verhaal: Een internationale samenzwering explodeert wanneer een beeldschone onbekende vrouw naakt wordt ontdekt op Times Square in New York. Haar lichaam is bedekt met mysterieuze gedetailleerde tatoeages, maar zij weet niet wie zij is en hoe ze daar terecht is gekomen. Er is echter een tatoeage die niks te wensen over laat: de naam van FBI-agent Kurt Weller staat geschreven op haar rug. De onbekende vrouw, agent Weller en de FBI ontdekken al snel dat elke tatoeage op haar lichaam de sleutel is tot het oplossen van een misdrijf. Deze misdrijven brengen hen steeds dichterbij haar ware identiteit en het mysterie waarin zij gehuld is.

Startdatum: 17 november 2015
De cast: Oliver Platt, S. Epatha Merkerson, Nick Gehlfuss en Yaya Dacosta.
Verhaal: Uitvoerend producent Dick Wolf presenteert het nieuwste hoofdstuk in de 'Chicago' franchise. De serie is een emotionele achtbaan door de dagelijkse chaos van het drukste ziekenhuis van de stad en de moedige artsen die het ziekenhuis overeind houden. Zij zullen unieke nieuwe zaken te lijf gaan die geïnspireerd zijn door actuele gebeurtenissen. Gaandeweg creëren zij een band met op de achtergrond de hectiek van de operatiekamer. Bekende gezichten van de politie en brandweer van Chicago zullen een handje helpen, zodat het derde team vol helden uit Chicago hun werk op de beste manier kunnen uitvoeren.

Startdatum: 24 september 2015
De cast: Zachary Levi, Ryan Guzman, Robbie Kay, Danika Yarosh, Judith Shekoni, Kiki Sukezane, Henry Zebrowski en Gatlin Green.
Verhaal: Een dertiendelige gelimiteerde serie over een nieuwe groep normale mensen die zich realiseren dat zij speciale gaven hebben. Originele castleden Jack Coleman, Jimmy Jean-Louis en Masi Oka zijn terug in de opvolger van Heroes.

Startdatum: 24 september 2015
De cast: Wesley Snipes, Philip Winchester, Charity Wakefield en Damon Gupton.
Verhaal: Van de uitvoerend producenten van The Blacklist komt een actierijke serie met Wesley Snipes en Philip Winchester. De serie is gesitueerd in Las Vegas en gaat over een voormalig militair, nu beveiligingsexpert, die betrokken raakt bij een spel waarbij rijke individuen gokken op zijn vaardigheden om de grootste misdaden voor te zijn. Kan hij hen van binnenuit ontmantelen en zodoende de dood van zijn vrouw wreken? Of is het waar wat zij zeggen: het huis wint altijd?

Startdatum: 16 oktober 2015
De cast: Mark-Paul Gosselaar, Vanessa Lachey, Tone Bell en Bresha Webb.
Verhaal: Truth Be Told wordt beschreven als een schaamteloze komedie over twee verschillende stellen die naast buren ook beste vrienden zijn. Doordat zij gezamenlijk door het leven gaan, kunnen zij het niet laten om alles te analyseren. Van onderwerpen als ras en seks naar de nieuwe oppas die vermoedelijk een pornoster is; geen enkel onderwerp is onbespreekbaar voor dit uitgesproken viertal. Deze serie heette voorheen People Are Talking.Andere noemenswaardige seriesStartdatum: 31 oktober 2015
De cast: Bruce Campbell, Lucy Lawless, Ray Santiago, Mimi Roger, Dana Delorenzo en Jill Marie Jones.
Verhaal: Ash heeft de afgelopen 30 jaar zijn best gedaan om zijn verantwoordelijkheid uit de weg te gaan. Daar is hij een meester in geworden. Maar nu dreigt de mensheid verloren te gaan en is Ash de enige hoop om de mensheid te redden. (Starz)

Startdatum: 15 september 2015
De cast: Katey Sagal, Kurt Sutter, Lee Jones, Danny Sapani, Stephen Moyer, Darren Evans, Timothy V. Murphy, Sam Spruell, Ellen Rhys, Ethan Griffiths, Flora Spencer-Longhurst en Sarah White.
Verhaal: De serie die zich afspeelt in de veertiende eeuw vertelt het verhaal van een ridder in dienst van King Edward I. Hij is gebroken door het geweld en de ellende van de oorlog en hij zweert zijn zwaard aan de wilgen te hangen. Maar wanneer het geweld hem opnieuw lijkt te vinden, is hij noodgedwongen om zijn zwaard weer te hanteren in de meest bloedige strijd ooit. (FX)

Startdatum: 14 december 2015
De cast: Mike Vogel, Julian McMahon, Daisy Betts, Hayley Magnus, Charles Dance, Osy Ikhile, Charlotte Nicdao, Ashley Zukerman en Yael Stone.
Verhaal: Na een vredelievende invasie van buitenaardse wezens leeft de mensheid in een ogenschijnlijke utopie. Zij staan onder de indirecte wetgeving van de buitenaardsen. Maar weten zij wel wat er echt aan de hand is? (Syfy)

Startdatum: 14 december 2015
De cast: Thomas Jane, Steven Strait, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham, Shohreh Aghdashloo, Chad Coleman en Florence Faivre.
Verhaal: Een sciencefiction thriller die zich tweehonderd jaar in de toekomst afspeelt. The Expanse volgt een zaak van een vermiste jonge vrouw die een geharde detective en een foute scheepskapitein samen brengt in een race door het zonnestelsel om het grootste complot in de geschiedenis van de mens te ontrafelen. (Syfy)

Startdatum: 8 november 2015
De cast: Sarah Hay, Emily Tyra, Ben Daniels, John Allee, Josh Helman, Damon Herriman, Marina Benedict, Sacha Radetsky, Tovah Feldshuh, Rachel Diane Weinier, Carling Talcott en Vanessa Aspillaga.
Verhaal: Flesh and Bone volgt Claire, een jonge danseres met een moeilijk verleden. Ze sluit zich aan bij een prestigieuze balletinstantie in New York. Haar zelfdestructieve neigingen en haar ongeremde ambitie zijn een garantie voor mooie confrontaties met haar labiele artistieke regisseur en een ongewenste bezoeker uit het verleden. (Starz)

Startdatum: 15 november 2015
De cast: Daniel Wu, Aramis Knight, Emily Beecham, Sarah Bolger, Oliver Stark, Orla Brady, Ally Ioannides, Stephen Lang en Yohance Myles.
Verhaal: In een land bestuurd door feodale baronnen, vertelt Into the Badlands het verhaal van een groot krijger en een jongen die beginnen aan een reis door een gevaarlijk land om verlichting te vinden. (AMC)

Startdatum: 20 november 2015
De cast: Kristen Ritter, David Tennant, Mike Colter, Rachael Taylor en Carrie-Ann Moss.
Verhaal: Jessica Jones is een superheld. Door een tragedie heeft zij al vroegtijdig dat leven vaarwel moeten zeggen. Jessica is echter op de weg terug en begint ook weer orde op zaken te stellen in haar privéleven. Daarnaast is zij werkzaam als privédetective. Jessica wordt geplaagd door zelfhaat en PTSS, maar dat weerhoudt haar er niet van om te vechten tegen haar innerlijke demonen. Haar gaven wendt zij dan nu ook aan om degenen die dat het hardst nodig hebben te ondersteunen... vooral als zij bereid zijn om haar daar een aardig zakcentje voor te betalen. (Netflix)

Startdatum: 10 oktober 2015
De cast: Alexander Dreymon, Rutger Hauer, David Dawson, Matthew Macfadyen, Jason Flemyng, Alec Newman, Emily Cox, Ian Hart, Tobias Santelmann, Thomas W. Gabrielsson, Peter Gantzler, Joseph Millson, Alexandre Willaume, Rune Temte, Henning Valin, Tom Taylor, Jocelyn Macnab en Madeleine Power.
Verhaal: The Last Kingdom is een serie van heldendaden en epische gevechten maar met een thematische diepte die politiek, religie, oorlogvoering, moed, liefde, loyaliteit en onze universele zoektocht naar onze identiteit omvat. Met een combinatie van echte historische figuren en fictieve personages. Dit is het verhaal van hoe een volk hun kracht combineert onder één van de meest iconische koningen uit de geschiedenis. Alleen zo kunnen zij hun land heroveren en een land opbouwen dat zij hun thuis kunnen noemen. (BBC)

Startdatum: 20 november 2015
De cast: Alexa Davalos, DJ Qualls, Rupert Evans, Luke Kleintank, Rufus Sewell, Cary Hiroyujki-Tagawa en Aaron Blakely.
Verhaal: The Man in the High Castle speelt zich af in een alternatieve realiteit waarin Duitsland en Japan de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen door de moord op Franklin D. Roosevelt in 1933. (Amazon)

Startdatum: 16 september 2015
De cast: Elizabeth Banks, Rob Lowe, Kate Mara en Will Forte.
Verhaal: Moonbeam City volgt undercoveragent "Dazzle Novak", een knappe idioot die meer misdaden begaat dan de meeste criminelen. (Comedy Central)

Startdatum: 9 oktober 2015
De cast: Craig Roberts, Jennifer Grey, Ennis Esmer, Gage Golightly, Olive Cooper, Richard Kind, Paul Reiser, Alexandra Socha en Josh Meyers.
Verhaal: David is een assistent tenniscoach bij de Red Oaks Country Club. Daarnaast is hij een student die twijfelt over welke studierichting hij het aankomende seizoen zal kiezen. Wanneer zijn vader een hartaanval krijgt komt Craig achter nieuwe informatie die hij liever niet had geweten. Op zijn werk raakt hij bevriend met een aantal kleurrijke personen die zijn leven daar nog op zijn kop zullen zetten. (Amazon)
Vorige aflevering
Iunne Ennui
Iunne Ennui
05x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (36)

avatar_Arjensky
17 sep 2015 14:07 -
Een beetje bizar dat een aantal trailers zijn verwijderd i.v.m. auteursrechtenschending, 't is toch reclame voor je serie??
Reageer
avatar_anonymous
17 sep 2015 14:19
Heb net nog een paar video's vervangen. Ze moeten het nu allemaal doen.
Reageer
avatar_Arjensky
17 sep 2015 14:26
Klopt. Thx
Reageer
avatar_winthoos
17 sep 2015 14:16 -
Nou daar zitten wel een paar series tussen waarvan ik denk die ga ik volgen. Ben benieuwd.
Reageer
avatar_wiggle47
22 sep 2015 13:03
yeap, mijn idee!
Reageer
avatar_CC11
17 sep 2015 14:18 -
Naar goede gewoonte zal ik bijna alles uit de rij wel een kans geven, behalve Scream Queens en Moonbeam City dacht ik zo.
Reageer
avatar_Inna1989
17 sep 2015 14:23 -
Ik heb nog geen idee wat ik ga volgen, in ieder geval staan Blindspot, Chicago Med, Code Black, Containment, Lucifer, Quantico, Rosewood, Scream Queens, The Catch, The Family in mijn favoriet.
Code Black wordt in het najaar op Net 5 uitgezonden, dus die serie kan ik wel al kijken.
De rest is afwachten of ze vertaald worden in het Nederlands.
Reageer
avatar_razorlord
19 sep 2015 21:44
Kan je geen engels dan?
Reageer
avatar_Inna1989
19 sep 2015 21:47
Nee absoluut niet, heb echt Nederlandse ondertiteling nodig.
Reageer
avatar_svandenberg86
17 sep 2015 14:23 -
Mooi overzicht!
Reageer
avatar_heplam
17 sep 2015 14:24 -
In principe geef ik iedere serie een kans behalve de komedie's daar heb ik echt niks mee. Bevalt een serie me na drie afleveringen komt ie in mijn list. Anders is het een no go, tevens als ik al verneem dat een serie na een seizoen gecanceled wordt, ga ik er ook de moeite niet insteken
Reageer
avatar_razorlord
19 sep 2015 21:45
Mwah..een serie van 1 season moet je gewoon als hele lange film zien :)
Reageer
avatar_denny89
17 sep 2015 14:50 -
angel from hell en Dr. Ken worden de grote flops ;)
Reageer
avatar_winthoos
17 sep 2015 15:08
Ik denk het ook.
Reageer
avatar_JanWillemK
17 sep 2015 14:59 -
Geen van alle lijken me echt interessant. Misschien Ash vs Evil Dead.. that's it.
Reageer
avatar_JanWillemK
17 sep 2015 15:38
Ik vergat ook de series The Man in the High Castle & Childhood's End, deze lijken me nog wel leuk!
Reageer
avatar_Rodejong
17 sep 2015 15:46 -
Mijn eerste ingeving is dat geen enkele serie het gaat overleven (Comedies commenteer ik niet, want daar heb ik niets mee)

"The Man in the High Castle" wil ik wel zien, al is het maar omdat ik het een interessant gegeven vind. Maar dan moet het acteer werk ook goed zijn.

Ik zie wel. Maar geen van allen hebben een "Yes"-effect op me. Ik denk dat ik dus weer wat tijd kan inhalen met het zien van films die ik nog niet gezien heb.
Reageer
avatar_Zonenmaan
17 sep 2015 15:56 -
Zitten een paar leuke tussen. Ben vooral benieuwd naar Heroes.
Reageer
avatar_anonymous
17 sep 2015 17:33 -
The Man in the High Castle kijk ik naar uit. Verder is het lastig om te voorspellen wat het wel haalt en wat niet. Ik persoonlijk hoop op meerdere seizoenen vor Heroes Reborn, Supergirl en Into the Badlans. En de Netflix series zullen sowieso wel aanslaan.
Reageer
avatar_alexanderleveld
17 sep 2015 17:47 -
Afgaande op de trailers en buzz, denk ik dat Blindspot hetzelfde pad gaat bewandelen als The Blacklist. Mensen houden van een mysterieus verhaal en Blindspot is geschikt om wel een paar jaar mee te gaan. Quantico (persoonlijk benieuwd naar) heeft ook wel veel potentie in zich. Zelfde geldt voor Wicked City. Code Black is naar mij inzien nog weinig origineel en Dr. Ken is natuurlijk goed voer om gecanceld te worden. Jessica Jones gaat het natuurlijk sowieso redden.

Limitless, Supergirl en The Muppets zijn een beetje twijfelgevalletjes. Zitten mensen te wachten The Muppets? Als je het mij vraagt is het best ouderwets. Supergirl is dan weer een voorbeeld van veels te veel superheldenfilms en series, echt het dieptepunt.

Chicago Med zal het ook wel goed doen en ook Heroes Reborn zal na een paar afleveringen de nieuwigheid er wel vanaf zijn.

Er zit wat mij betreft niet een echte klapper tussen deze series. Het is allemaal niet bijster origineel en het zijn veel series die dingen van succesvolle series hebben gepakt.
Reageer
avatar_tweemaalh
17 sep 2015 17:52 -
Van "De Grote Vijf" is er weinig wat me echt trekt. Misschien de Muppets vanwege de nostalgie. The Last Kingdom lijkt me wel wat. Het ziet er een beetje uit als Vikings, en Matthew Macfadyen en David Dawson zijn altijd een grote plus. Verder geef ik Jessica Jones ook wel een kans. Daredevil was gaaf, en hopelijk is deze samenwerking tussen Netflix en Marvel ook een geslaagd project.
Reageer
avatar_anonymous
17 sep 2015 19:02 -
Er worden weer een he-le-boel series gecanceld, dat staat vast. Persoonlijk word ik ook echt niet warm van de series van de netwerkzenders. Dit is een héél mager herfstseizoen wat mij betreft. Blindspot is idd voor het publiek van The Blacklist, heb je daar dus niks mee dan ver van weg blijven. The Player lijkt me ook voor hetzelfde publiek. Quantico lijkt mij een Homeland meets Grey's Anatomy: met onmogelijk veel mooie mensen, soapachtige taferelen, ongeloofwaardigheid en snelle wendingen. Dat kan een guilty pleasure worden, want ik zie niet hoe je dit gegeven over meerdere seizoenen kunt vertellen zonder dat je dit gaat merken in de kwaliteit. Blood & Oil lijkt mij een soort Dallas. De series van Fox en CBS zien er niet heel spannend uit. Voor NBC ben ik benieuwd hoe Heroes het gaat doen en of The Player (met Wesley Snipes) dus hetzelfde publiek als Blindspot en The Blacklist weet te strikken of na een paar afleveringen gecanceld wordt.

Gecanceld: Dr. Ken, Truth Be Told, Rosewood, Minority Report, The Player, Heroes Reborn (twijfelgeval) en Wicked City.
Vernieuwd: Quantico, The Muppets, Blindspot, Chicago Med, Life in Pieces, Crazy Ex-Girlfriend, Supergirl, Limitless, Scream Queens, Blood & Oil (twijfelgeval) Angel From Hell (twijfelgeval), Grandfathered (twijfelgeval), The Grinder (twijfelgeval), Code Black (twijfelgeval).

De beste series komen zoals altijd weer van kabel of streaming: Jessica Jones krijgt een gegarandeerde tweede seizoen. Ash vs Evil Dead wordt een culthit. The Expanse en Childhood’s End worden betere series dan de recente series van Syfy. Into the Badlands kijk ik zeker naar uit: AMC, martial arts en een kort seizoen. Yeah, baby; I'm in! Verwacht ook veel van The Man in the High Castle en Red Oaks. Flesh and Bone ga ik ook zeker kijken.
Reageer
avatar_wiggle47
22 sep 2015 13:06
Zelfde taste. en mee eens
Reageer
avatar_anonymous
17 sep 2015 21:18 -
BLINDSPOT!!! Heb pilot gezien. Goed one.
Reageer
avatar_winthoos
17 sep 2015 21:35
Ik ook. Dat beloofd wat
Reageer
avatar_anonymous
18 sep 2015 10:31 -
Chicago Med, Last Kingdom, Quantico, Code Black, en The Grinder, die ga ik wel volgen. Flops: Dr. Ken, Crazy ex-girlfriend, Angel from Hell.
Blood&oil, is dat het nieuwe Dallas?
Er gaan een hele hoop van deze nieuwkomers sneuvelen.
Reageer
avatar_LadySkull
18 sep 2015 10:58 -
Wow, ben ik de enige ie vind dat Rosewood een beetje veel lijkt op Forever? ME die veel ervaring heeft met de dood, hard-ass politie-agente... Beetje jammer dit..

Voor de rest van de series weet ik het nog niet. Ik denk dat ik Blindspot, Quantico, Childhood's End, The Expanse, Jessica Jones en Scream Queens ga kijken. Misschien dat een van de andere serie me wel verrast.
Reageer
avatar_anonymous
18 sep 2015 15:03
Helaas lijken al deze series op andere series, Ladyskull. Originaliteit is weer ver te zoeken. Dat kenmerkt film en tv, helaas: wat voor de ene zender werkt, wordt het volgende seizoen gekopieerd door de andere zenders. Beter goed gejat, dan zelf bedacht is het motto. Maar goed, bijna elke serie tegenwoordig is een soort ripoff van een andere. It's part of the game. We zouden niet meer naar series kunnen kijken als de criteria 'vernieuwend' zou zijn.

Life in Pieces: de CBS versie van Modern Family
Blindspot: het gegeven van Memento, Prisonbreak en menig ander complotserie/film. Maar natuurlijk The Blacklist 2015. The Blindlist of The Tattoolist?
Blood & Oil: De moderne versie van series als Dallas
Rosewood: Een briljant persoon die samenwerkt met een Detective/rechercheur/dokter, etc, en niet altijd door iedereen begrepen wordt: wat te denken van Bones, House, Monk, Castle, The Mentalist, Forever en vast veel meer.
Quantico: de veilige versie van Homeland. Zeg maar Homeland meets Grey's Anatomy met elementen van Revenge en How to Get Away With Murder. Een ding weet je al zeker: het tweede seizoen wordt nog ongeloofwaardiger en een forse stap terug in kwaliteit.

En zo zullen er ook in midseason series zijn die lijken op oude series.
Reageer
avatar_LadySkull
20 sep 2015 22:24
Daar heb je ook wel gelijk in, hoor. Voor de meeste serie die ik heb opgenoemd heb ik de andere series niet gekeken. Ik stoor me eigenlijk niet zoveel aan de herhaalde verhaallijnen, omdat ik me meer richt op personages en waar ze naar toe gaan met de personages. Sommige series grijpen me meer dan andere, puur en alleen omdat de personages me meer aangrijpen. Voor Rosewood, vond ik de toevalligheden tussen Forever veels te hoog. Dat wil niet zeggen dat het een slechte serie is/wordt, maar het herinnert me iets teveel aan Forever. Een serie waar ik persoonlijk van vind, dat ze het nog een seizoen meer mochten geven. Maar goed, dat is een persoonlijke mening.

Ik ben benieuwd waar de series naar toe gaan
Reageer
avatar_Rodejong
23 sep 2015 15:21
Eigenlijk is er niets nieuws onder de zon. Het meeste wordt uit boeken gehaald, of van andere oude series/films/comics uit de jaren 50 en 60 misschien geript. Uit die tijd weet toch haast niemand meer hoe het toen was. Zelfde als de muziek. Menig jongere die niet weet dat hun hit van nu, al in de jaren 60 weken in de top 10 stond...
Ze maken er een beat onder, en klaar.

Zo ook met films en TV series. Superman en Superwoman waren al comics-series. Later verfilmd en als serie op TV uitgebracht. Veel plots komen ook uit misdaadboeken/series... Alles is al eens de revue gepasseerd. Het enige (lijkt mij) dat echt vernieuwend is, zijn de grenzen die vorige keer nog niet overschreden mochten worden, en nu wel algemeen geaccepteerd zijn. Anders verkoopt het niet!
Reageer
John Doe
Olga2000 (gast)
18 sep 2015 14:25 -
Voor mij: Blindspot, Childhood's End, The Expanse, The Last Kingdom, Into the Badlands, The Man in the High Castle. Deze lijken mij redelijk origineel en intelligent. Maar tijd zal leren.
Reageer
avatar_monic37
18 sep 2015 15:02 -
Op basis van mijn persoonlijke smaak en bovenstaande info:
Blood&Oil, Quantico en The Grinder
Reageer
avatar_Querina
19 sep 2015 17:12 -
Het meeste al in m'n agenda gezet. :-)
Reageer
avatar_anonymous
22 sep 2015 12:36 -
Ik hou het dit seizoen lekker bij mijn dvd's, hier zit niet echt iets voor me bij.
Reageer
avatar_anonymous
23 sep 2015 11:18 -
Flink aantal in mijn tv-serie manager app gezet. Verheug me met name op op 'The last kingdom' . Een historische aktie serie die nu een keer is gemaakt door mensen (de BBC) die er echt verstand van hebben.
Reageer
avatar_Mandy1966
23 sep 2015 16:54 -
Voor mij wordt het uiteraard The Muppets, maar dat zal geen verrassing meer zijn en Code Black omdat ik ER wel mis, ik hoop dat dit een soort ER gaat worden.

Limitless ga ik proberen omdat ik de film heb gezien en Blindspot geef ik ook een kans.

The Man in the High Castle, ik heb ooit eens een film gezien, volgens mij met Rutger Hauer, die me daar heel erg aan doet denken, dus als de recensies daarover niet geweldig zijn ga ik die niet kijken.

The Last Kingdom lijkt me wel wat, maar dan als ik wat minder heb te zien, net als Flesh and Bones. En als Minority Report geweldig cijfers en recensies krijgt wil ik die ook wel proberen.

P.s. Die film heet trouwens Fatherland (1994) en gaat over wat er zou zijn gebeurd als Hitler de oorlog had gewonnen., met Rutger Hauer, Peter Vaughan en Miranda Richardson in de hoofdrol. Ook gebaseerd op een boek trouwens.
Reageer

Laatste nieuws

Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 14:00
Het tweede seizoen van Love, Victor ging vorige maand in première. De serie zal terugkeren met een derde seizoen, Hulu heeft de serie namelijk vernieuwd.
Gisteren, 13:00
Er wordt gewerkt aan een vervolgserie van de film Waterworld, uit 1995. De serie is afkomstig van John Davis, de producent van de film.
Gisteren, 12:00
In augustus 2021 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 11:00
CBC maakt een serie bewerking van Son of a Critch: A Childish Newfoundland Memoir van Mark Critch. De auteur gaat zelf ook een rol spelen in de serie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft bekend gemaakt wie de tegenspelers van Michelle Monaghan (Messiah (2020)) wordt in Echoes, een nieuwe Netflix-serie.
Gisteren, 09:00