Black Mirror

8,0 / 10
57 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Black Mirror vanaf 5 juni bij Netflix

Black Mirror is een Britse sciencefictionserie van Netflix (voorheen Channel 4). De serie ging in première in december 2011. Op 5 juni verschijnen de drie afleveringen van het vijfde seizoen.

Het gaat om op zichzelf staande afleveringen. Tot de hoofdrolspelers behoren Anthony Mackie en Miley Cyrus. De serie is gemaakt en is geschreven door Charlie Brooker. Black Mirror is geproduceerd door Brooker en Annabel Jones.

Netflix beschrijft de bloemlezing-serie als 'ons collectieve onbehagen met de moderne wereld', waarbij elke afzonderlijke episode een scherp, spannend verhaal is waarin thema's van hedendaagse technoparanoia worden onderzocht. Dat leidt tot een soms verontrustende conclusie. De technologie heeft alle aspecten van ons leven veranderd. Wij aanbidden de altaren van Google en Apple. Facebook algoritmen kennen ons inmiddels meer intiem dan onze eigen ouders.

Netflix meldt verder nog niets over de inhoud van het vijfde seizoen van Black Mirror. Het vierde seizoen werd in december 2017 gelanceerd. Wel volgde in december 2018 de eenmalige special Black Mirror: Bandersnatch. Onderstaande trailer van het vijfde seizoen laat al iets zien van de nieuwe afleveringen.

Vorige aflevering
Rachel, Jack and Ashley Too
05x03
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft de castinglijst aangekondigd van de nieuwe zombieserie Army of the Dead, geregisseerd door Zack Snyder.
Gisteren, 17:00
Actrice Chloë Sevigny is te zien in de nieuwe serie We Are Who We Are, die wordt gemaakt door HBO en Sky.
Gisteren, 16:00
Het zijn niet de eerste de beste namen die tot de cast gaan behoren van Emmy winnaar Fargo, de gelimiteerde serie van FX.
Gisteren, 15:30
Actrice Christine Lahti, bekend van The Blacklist, zal te zien zijn in de nieuwe serie Evil van CBS.
Gisteren, 15:00
Hugh Grant kreeg een Emmy nominatie voor zijn rol in de Britse BBC One-serie A Very English Scandal. Binnenkort is deze dramaserie te zien bij NPO Start Plus.
Gisteren, 14:30
Drie komedie-iconen gaan samenwerken. NBC heeft een nieuwe komedieserie aangekondigd met Ted Danson van Tina Fey en Robert Carlock.
Gisteren, 14:00