Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Black Mirror vanaf 5 juni bij Netflix

Black Mirror is een Britse sciencefictionserie van Netflix (voorheen Channel 4). De serie ging in première in december 2011. Op 5 juni verschijnen de drie afleveringen van het vijfde seizoen.

Het gaat om op zichzelf staande afleveringen. Tot de hoofdrolspelers behoren Anthony Mackie en Miley Cyrus. De serie is gemaakt en is geschreven door Charlie Brooker. Black Mirror is geproduceerd door Brooker en Annabel Jones.

Netflix beschrijft de bloemlezing-serie als 'ons collectieve onbehagen met de moderne wereld', waarbij elke afzonderlijke episode een scherp, spannend verhaal is waarin thema's van hedendaagse technoparanoia worden onderzocht. Dat leidt tot een soms verontrustende conclusie. De technologie heeft alle aspecten van ons leven veranderd. Wij aanbidden de altaren van Google en Apple. Facebook algoritmen kennen ons inmiddels meer intiem dan onze eigen ouders.

Netflix meldt verder nog niets over de inhoud van het vijfde seizoen van Black Mirror. Het vierde seizoen werd in december 2017 gelanceerd. Wel volgde in december 2018 de eenmalige special Black Mirror: Bandersnatch. Onderstaande trailer van het vijfde seizoen laat al iets zien van de nieuwe afleveringen.

Vorige aflevering
Black Museum
04x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst