Black Mirror

7.9 / 10
59 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Black Mirror vanaf 5 juni bij Netflix

Black Mirror is een Britse sciencefictionserie van Netflix (voorheen Channel 4). De serie ging in première in december 2011. Op 5 juni verschijnen de drie afleveringen van het vijfde seizoen.

Het gaat om op zichzelf staande afleveringen. Tot de hoofdrolspelers behoren Anthony Mackie en Miley Cyrus. De serie is gemaakt en is geschreven door Charlie Brooker. Black Mirror is geproduceerd door Brooker en Annabel Jones.

Netflix beschrijft de bloemlezing-serie als 'ons collectieve onbehagen met de moderne wereld', waarbij elke afzonderlijke episode een scherp, spannend verhaal is waarin thema's van hedendaagse technoparanoia worden onderzocht. Dat leidt tot een soms verontrustende conclusie. De technologie heeft alle aspecten van ons leven veranderd. Wij aanbidden de altaren van Google en Apple. Facebook algoritmen kennen ons inmiddels meer intiem dan onze eigen ouders.

Netflix meldt verder nog niets over de inhoud van het vijfde seizoen van Black Mirror. Het vierde seizoen werd in december 2017 gelanceerd. Wel volgde in december 2018 de eenmalige special Black Mirror: Bandersnatch. Onderstaande trailer van het vijfde seizoen laat al iets zien van de nieuwe afleveringen.

Vorige aflevering
Rachel, Jack and Ashley Too
Rachel, Jack and Ashley Too
05x03
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1