Black Mirror

8,0 / 10
57 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Black Mirror vanaf 5 juni bij Netflix

Black Mirror is een Britse sciencefictionserie van Netflix (voorheen Channel 4). De serie ging in première in december 2011. Op 5 juni verschijnen de drie afleveringen van het vijfde seizoen.

Het gaat om op zichzelf staande afleveringen. Tot de hoofdrolspelers behoren Anthony Mackie en Miley Cyrus. De serie is gemaakt en is geschreven door Charlie Brooker. Black Mirror is geproduceerd door Brooker en Annabel Jones.

Netflix beschrijft de bloemlezing-serie als 'ons collectieve onbehagen met de moderne wereld', waarbij elke afzonderlijke episode een scherp, spannend verhaal is waarin thema's van hedendaagse technoparanoia worden onderzocht. Dat leidt tot een soms verontrustende conclusie. De technologie heeft alle aspecten van ons leven veranderd. Wij aanbidden de altaren van Google en Apple. Facebook algoritmen kennen ons inmiddels meer intiem dan onze eigen ouders.

Netflix meldt verder nog niets over de inhoud van het vijfde seizoen van Black Mirror. Het vierde seizoen werd in december 2017 gelanceerd. Wel volgde in december 2018 de eenmalige special Black Mirror: Bandersnatch. Onderstaande trailer van het vijfde seizoen laat al iets zien van de nieuwe afleveringen.

Vorige aflevering
Rachel, Jack and Ashley Too
05x03
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
Op zondag 22 september werden ’s avonds in het Microsoft Theater in Downtown Los Angeles, California voor de 71ste keer de Emmy Awards uitgereikt.
Vandaag, 10:00
Prijsvraag antwoorden, datums, gecancelde en nieuwe series en een nieuwe streamingdienst. Seinfeld, The Good Doctor, South Park, Friends, The 100 en Fargo. Er was het één en ander te vertellen over deze en meer series van 16 tot en met 22 september.
Vandaag, 09:00
De eerste van het tweede seizoen. We zijn er even tussen uit geweest maar zijn helemaal terug om maandelijks een mooie, leuke, informatieve podcast te maken. Deze maand Unbelievable als serie van de maand.
Gisteren, 12:43
The CW heeft in december 2018 bekend gemaakt dat de cross-over in de Arrowverse van 2019 Crisis on Infinite Earths gaat heten, tot opwinding en vreugde van de fans.
Gisteren, 09:00
How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. Op 26 september gaat het zesde seizoen van start.
zaterdag, 11:00