Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix lanceert trailer voor Black Mirror: Bandersnatch

Black Mirror-fans hebben nu meer duidelijkheid over de komende Netflix-special, Black Mirror: Bandersnatch. De streamingdienst heeft een trailer gepresenteerd voor de aflevering met een speelfilmlengte die op 28 december uitkomt.

Volgens Netflix bestaat het interactieve Black Mirror: Bandersnatch in totaal uit 312 minuten. Kijkers zien echter circa 90 minuten, maar moeten daarbij een aantal keren een keuze maken voor het verdere verloop. Dat is een interessant experiment.

De samenvatting luidt: "In 1984 begint een jonge programmeur de realiteit in twijfel te trekken, terwijl hij een uitgebreide fantasyroman aanpast aan een videogame en al snel een bijzondere geestesgesteldheid voelt. Welkom terug."

Black Mirror, de geprezen bloemlezingenreeks van Charlie Brooker, krijgt binnenkort een vijfde seizoen. Bandersnatch is een tussentijdse aflevering. De trailer noemt het ‘A Black Mirror Event’. Asim Chaudhry zegt in de trailer: "We gaan een hitfabriek worden, zoals Motown, maar dan voor computerspellen."

Black Mirror gaat over de technologie die onze levens ingrijpend heeft veranderd. Onze grip op de werkelijkheid is aan het verschuiven. Wij aanbidden bij de altaren van Google en Apple. Facebook-algoritmen kennen ons meer intiem dan onze eigen ouders. We hebben toegang tot alle informatie in de wereld, maar velen weten daar niet goed mee om te gaan.

Wanneer het vijfde seizoen van Black Mirror verschijnt is nog niet bekend. De hoofdrollen in Bandersnatch zijn voor Fionn Whitehead , Will Poulter en Asim Chaudhry. De regie is in handen van David Slade.

Video on youtube
Vorige aflevering
Demon 79
Demon 79
06x05
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_anonymous
28 dec 2018 12:23 -
Werkt overigens niet icm chromecast. Dat wordt voor mij verplicht op de laptop kijken.
Reageer
avatar_renzoroy
28 dec 2018 12:53 - 28 dec 2018 12:59
Op de ps4 werkt het perfect, maar vind het maar irritant. Wil een serie kijken, niet gamen. En bepalen wat iemand voor ontbijt neemt en welk cassettebandje hij gaat luisteren, zijn ook niet echt keuzes die ik boeiend vind om te maken. Ik vind het maar storend, vooral als ik mijn controller op tafel leg die dan als een malle gaat trillen als je een keuze moet maken, waardoor je je een beetje schrikt en meteen weer half uit de serie bent. Plus dat je ook nog verkeerde keuzes kan maken waardoor je uiteindelijk een stukje terug gaat in de aflevering..... Dit hoeft voor mij niet vaker gedaan te worden.
Reageer
avatar_anonymous
28 dec 2018 14:13
Heb maar 2 minuten of zo geprobeerd op de laptop en dat werkt ook perfect, maar dat zijn wel rare keuzes die ze je geven ja. Dacht meer aan keuzes of je een deur wel of niet open moet doen of tenminste iets in die richting.
Reageer
avatar_renzoroy
28 dec 2018 14:20
ja later worden de keuzes wel wat belangrijker en hebben ze idd meer invloed op het verhaal. Soms wel irritant dat je na bepaalde keuzes het verhaal beëindigd en dat je dan weer een stuk terug gaat.
Reageer
avatar_renzoroy
28 dec 2018 14:20 -
Wel grappig dat je als kijker een rol speelt in het verhaal :)
Reageer
avatar_Ashcat_
30 dec 2018 12:56 -
Ik kende dit interactief kijken al van de Gelezen Kat (ook op Netflix). Het is echt geen game maar een film waar jij bepaalde keuzes moet maken en daardoor het verloop van het verhaal anders kan worden. Ben je nieuwsgierig naar hoe het ook kan dan zal je de film een paar keer moeten zien en onthouden welke keuzes je eerder gemaakt hebt. Slimme zet overigens om tussendoor niet vooruit te kunnen spoelen of naar het einde van de film te gaan!
Reageer
avatar_renzoroy
30 dec 2018 12:59
"Slimme zet overigens om tussendoor niet vooruit te kunnen spoelen of naar het einde van de film te gaan!"

want dat doen heel veel mensen??
Reageer
Black Mirror