Black Narcissus

-
40 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor Black Narcissus van FX

FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.

Black Narcissus werd bedacht Amanda Coe (The Trial of Christine Keeler) en is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Rumer Godden. De serie gaat 23 november in première, een dag later zal de serie ook verschijnen bij Hulu. Black Narcissus bestaat uit drie afleveringen, die allemaal op dezelfde dag in première gaan. FX heeft ook een trailer uitgebracht, bekijk deze hieronder.

De serie speelt zich af in een afgelegen paleis op een klif in Mopu, Himalayas in het jaar 1934. Wanneer de jonge nonnen van St. Faith er naar toe gaan, wekken de duistere geheimen en mysteries ervan verboden verlangens op die voorbestemd lijken om een vreselijke tragedie te herhalen. Charlotte Bruus Christensen (A Quiet Place) heeft de serie geregisseerd. Andrew Macdonald (Devs), Allon Reich (Devs) en Amanda Coe (The Trial of Christine Keeler) dienen als uitvoerend producent.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
23 sep 2020 11:42 -
Lijkt me zeer spannend en interessant.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Advokaten. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Peacock heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Brave New World (2020) na het eerste seizoen gecanceld. De serie wordt eventueel doorverkocht.
Vandaag, 14:00
Netflix heeft de trailer van het vierde seizoen van The Crown uitgebracht, met Gillian Anderson als premier Margaret Thatcher en Emma Corrin als princes Diana.
Vandaag, 13:00
Ook voor de maand november hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Allison Tolman (Emergence) en Nick Frost (The Nevers) zullen de hoofdrollen vervullen in het tweede seizoen van de anthologieserie Why Women Kill.
Vandaag, 09:00
1