Black Narcissus

5.9 / 10
40 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor Black Narcissus van FX

FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.

Black Narcissus werd bedacht Amanda Coe (The Trial of Christine Keeler) en is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Rumer Godden. De serie gaat 23 november in première, een dag later zal de serie ook verschijnen bij Hulu. Black Narcissus bestaat uit drie afleveringen, die allemaal op dezelfde dag in première gaan. FX heeft ook een trailer uitgebracht, bekijk deze hieronder.

De serie speelt zich af in een afgelegen paleis op een klif in Mopu, Himalayas in het jaar 1934. Wanneer de jonge nonnen van St. Faith er naar toe gaan, wekken de duistere geheimen en mysteries ervan verboden verlangens op die voorbestemd lijken om een vreselijke tragedie te herhalen. Charlotte Bruus Christensen (A Quiet Place) heeft de serie geregisseerd. Andrew Macdonald (Devs), Allon Reich (Devs) en Amanda Coe (The Trial of Christine Keeler) dienen als uitvoerend producent.

Vorige aflevering
Episode Three
Episode Three
01x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
23 sep 2020 11:42 -
Lijkt me zeer spannend en interessant.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2