Black Monday

6.8 / 10
40 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Black Monday keert in juni terug

Het tweede seizoen van Black Monday werd opgesplitst door de coronamaatregelen. Het tweede seizoen van de serie wordt in juni nog hervat.

Het tweede seizoen van Black Monday werd opgesplitst vanwege het coronavirus. De zesde aflevering, die op 12 april werd uitgezonden, was voorlopig ook even de laatste van het seizoen. Er hoeft niet heel lang meer op de rest van de afleveringen te worden gewacht, want vanaf 28 juni keert de serie met de laatste vier afleveringen terug op Showtime.

Black Monday draait om de aanloop en de nasleep van de Wall Street-crash in 1987. Een groep outsiders was op oorlogspad en dat leidde tot de crash van 's werelds grootste financiële systeem. De cast bestaat uit Don Cheadle (House of Lies), Regina Hall (Insecure), Paul Scheer (The Good Place) en Andrew Rannells (Big Mouth).


Black Monday
Vorige aflevering
I Don't Like Mondays
I Don't Like Mondays
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
zondag, 12:00
1
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
zondag, 10:00