Black Monday

6.8 / 10
40 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.8 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2019 - heden
NetwerkShowtime
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min2019 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:Showtime
Black Monday is een Amerikaanse dramedyserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 20 januari 2019.

19 oktober 1987 was de dag dat de beurs van Wall Street in een vrije val terechtkwam waar maar geen einde aan leek te komen. Italiaanse maatpakken keken op de beursvloer vertwijfeld naar de beeldschermen van hun computer, terwijl de koers vol in het rood denderde. Een groep outsiders was op oorlogspad en dat leidde tot de crash van 's werelds grootste financiële systeem.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Black Monday.

Nieuws (16)

De nominaties voor de belangrijkste televisieprijs zijn weer bekend gemaakt. Op zondag 20 september 2020 zullen we weten wie een Emmy Award mee naar huis mag nemen.
wo 29 juli
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
za 30 mei
De week waarin we nog steeds geen verlossend woord kregen van Rutte en waarin veel series werden ingekort. Maar ook de week van de podcast, twee prijsvragen en datums.
27 apr 2020

Vergelijkbare series