Black Monday

6.8 / 10
40 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.8 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2019 - heden
NetwerkShowtime
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:40 min2019 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:Showtime
Black Monday is een Amerikaanse dramedyserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 20 januari 2019.

19 oktober 1987 was de dag dat de beurs van Wall Street in een vrije val terechtkwam waar maar geen einde aan leek te komen. Italiaanse maatpakken keken op de beursvloer vertwijfeld naar de beeldschermen van hun computer, terwijl de koers vol in het rood denderde. Een groep outsiders was op oorlogspad en dat leidde tot de crash van 's werelds grootste financiële systeem.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Black Monday.

Nieuws (5)

Ook in de week van 12 tot en met 18 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 42
ma 19 oktober
Het tweede seizoen van Black Monday werd opgesplitst door de coronamaatregelen. Het tweede seizoen van de serie wordt in juni nog hervat.
25 apr 2020
De seizoenen van de Showtime series, Billions en Black Monday worden opgesplitst en Showtime verschuift de première van het derde seizoen van The Chi.
3 apr 2020

Vergelijkbare series