Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Derde seizoen Black Lightning eind maart bij Netflix

Black Lightning is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Het derde seizoen ging van start in oktober 2019 en wordt in maart 2020 afgesloten bij The CW.

De serie is buiten de Verenigde Staten te zien bij Netflix. In dit geval moet Netflix wachten totdat The CW het derde seizoen heeft afgerond. Het hele derde seizoen verschijnt op 26 maart bij Netflix en bestaat uit zestien afleveringen, zo werd vandaag bekend.

Jefferson Pierce (Cress Williams) heeft zijn beslissing genomen. Hij heeft zijn geheime identiteit en pak jaren geleden achter zich gelaten. Maar als zijn dochter gerecruteerd wordt door een lokale misdaadbende, keert hij als de superheld Black Lightning terug in de strijd tegen het kwaad.

Naast Cress Williams zijn er rollen voor Nafessa Williams, China Anne McClain, Christine Adams, Damon Gupton, James Remar, Jill Scott, Marvin Jones III, Jordan Kalloway en Charlbi Dean Kriek. Black Lightning is gebaseerd op de DC-personages. Het is een project van Berlanti Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Book of Resurrection: Chapter Two: Closure
The Book of Resurrection: Chapter Two: Closure
04x13
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Black Lightning