Black Lightning

7.2 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Derde seizoen Black Lightning eind maart bij Netflix

Black Lightning is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Het derde seizoen ging van start in oktober 2019 en wordt in maart 2020 afgesloten bij The CW.

De serie is buiten de Verenigde Staten te zien bij Netflix. In dit geval moet Netflix wachten totdat The CW het derde seizoen heeft afgerond. Het hele derde seizoen verschijnt op 26 maart bij Netflix en bestaat uit zestien afleveringen, zo werd vandaag bekend.

Jefferson Pierce (Cress Williams) heeft zijn beslissing genomen. Hij heeft zijn geheime identiteit en pak jaren geleden achter zich gelaten. Maar als zijn dochter gerecruteerd wordt door een lokale misdaadbende, keert hij als de superheld Black Lightning terug in de strijd tegen het kwaad.

Naast Cress Williams zijn er rollen voor Nafessa Williams, China Anne McClain, Christine Adams, Damon Gupton, James Remar, Jill Scott, Marvin Jones III, Jordan Kalloway en Charlbi Dean Kriek. Black Lightning is gebaseerd op de DC-personages. Het is een project van Berlanti Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.

Vorige aflevering
The Book of War: Chapter Three: Liberation
The Book of War: Chapter Three: Liberation
03x16
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
1
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
2