Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bitten stopt na drie seizoenen

Na liters bloed, vele beetwonden, ontelbare doden en de nodige liefdesperikelen, stopt Bitten. Het derde seizoen, dat op 12 februari 2016 in première gaat, stopt na de allerlaatste tien afleveringen definitief.

Seizoen 3 start enkele maanden na de spannende strijd en het bloedbad waarmee het tweede seizoen eindigde. De groep gaat op jacht naar een gevaarlijke groep verraderlijke de Mutts, met aan het hoofd de Spaanse Alpha, Eduardo Escobado (Mishka Thébaud, Saving Hope). Elena (Laura Vandervoort) zal in het derde seizoen zichzelf leren kennen, de uitkomst is zowel verrassend als schokkend.

Na het eerste seizoen waren de reacties niet overweldigend, maar toch besloot SyFy om Bitten een tweede seizoen te geven. In dat tweede seizoen bewees Bitten een betere verhaallijn te hebben. Daarnaast kent de serie een grote groep schare fans, die achter de serie blijft staan. Een derde seizoen kon, ook na de cliffhanger van seizoen twee, niet uitblijven.

Vorige aflevering
Truth, Changes, Everything
Truth, Changes, Everything
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
10 dec 2015 16:16 -
Weet jij toevallig of er wel een dicht einde aan zit of is de serie gecanceld nadat de afleveringen van seizoen 3 al gefilmd zijn?
Reageer
avatar_PureMyst
28 jan 2017 22:28
Prima einde ????
Reageer
Bitten