Bitten

7.6 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bitten stopt na drie seizoenen

Na liters bloed, vele beetwonden, ontelbare doden en de nodige liefdesperikelen, stopt Bitten. Het derde seizoen, dat op 12 februari 2016 in première gaat, stopt na de allerlaatste tien afleveringen definitief.

Seizoen 3 start enkele maanden na de spannende strijd en het bloedbad waarmee het tweede seizoen eindigde. De groep gaat op jacht naar een gevaarlijke groep verraderlijke de Mutts, met aan het hoofd de Spaanse Alpha, Eduardo Escobado (Mishka Thébaud, Saving Hope). Elena (Laura Vandervoort) zal in het derde seizoen zichzelf leren kennen, de uitkomst is zowel verrassend als schokkend.

Na het eerste seizoen waren de reacties niet overweldigend, maar toch besloot SyFy om Bitten een tweede seizoen te geven. In dat tweede seizoen bewees Bitten een betere verhaallijn te hebben. Daarnaast kent de serie een grote groep schare fans, die achter de serie blijft staan. Een derde seizoen kon, ook na de cliffhanger van seizoen twee, niet uitblijven.

Vorige aflevering
Truth, Changes, Everything
Truth, Changes, Everything
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
10 dec 2015 16:16 -
Weet jij toevallig of er wel een dicht einde aan zit of is de serie gecanceld nadat de afleveringen van seizoen 3 al gefilmd zijn?
Reageer
avatar_PureMyst
28 jan 2017 22:28
Prima einde ????
Reageer

Laatste nieuws

Freeform heeft de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) gecanceld, er komt geen vierde seizoen.
Gisteren, 10:00
2
Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
woensdag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
woensdag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
woensdag, 12:00
1
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
woensdag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
dinsdag, 15:00