Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bitten vernieuwd met tweede seizoen

Space heeft aangekondigd dat hun sexy thriller Bitten is vernieuwd voor een tweede seizoen. Bitten is Space’s best bekeken serie ooit. Het tweede seizoen zal bestaan uit tien afleveringen van elk één uur. Naar verwachting zal de productie deze zomer starten en er zal weer op locatie in Toronto en omgeving gefilmd worden.

Bitten is een zeer spannende toevoeging voor Space geweest”, zegt Phil King president van CTV, sports and entertainment programmering, “Toe we tekenden voor seizoen één wisten we dat het een unieke serie zou zijn, en de fans en critici zijn het met ons eens, we wisten dat we een hit te pakken hadden.”

"We zijn blij om deel uit te mogen maken van een moorddadig goed team dat een volgend seizoen van Bitten gaat maken voor alle fans,” vertelt Margaret O’Brien president van (Canada) Entertainment One Television. “Deze serie vol met actie resoneerde erg goed onder de kijkers en in de sociale media. We kijken er naar uit om op het succes en de opwinding van het eerste seizoen voort te borduren.”

Bitten is gebaseerd op de bejubelde reeks boeken van Kelly Armstrong met dezelfde naam. Bitten vertelt het verhaal van 's werelds enige vrouwelijke weerwolf gespeeld door Laura Vandervoort (V (2009)).

Bitten wordt in Amerika uitgezonden door SyFy.
Vorige aflevering
Truth, Changes, Everything
Truth, Changes, Everything
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
23 Mei 2014 21:15 -
Yes! Ik vond de pilot niet zo geweldig, maar naarmate het seizoen vorderde werd het steeds beter. Ik ben dus heel blij dat er een tweede seizoen komt!
Reageer
avatar_krillz
26 Mei 2014 20:19 -
Ik ook, super!!!
Reageer
avatar_KoNijn
28 jul 2014 15:48 -
Eindelijk de serie gezien, Ik kwam een beetje moeilijk door de eerste 2 afleveringen, daarna werd de serie beter. Seizoen 2 zal ik zeker gaan bekijken..
Reageer
Bitten