Biohackers

7.5 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor Duitse Netflix-serie Biohackers

Netflix heeft de premièredatum voor de Duitse sciencefictionserie Biohackers bekend gemaakt. Daarnaast bracht de streamingdienst ook een trailer uit.

Na de duistere Duitse serie Dark, die pas is geëindigd met een derde seizoen, verschijnt er 20 augustus een nieuwe duistere, Duitse serie op Netflix. Naast de premièredatum van de nieuw serie Biohackers, bracht de streamingdienst ook een trailer van de serie naar buiten.

Biohackers is afkomstig van Christian Ditter (Girlboss) en draait om de op het eerste gezicht doorsnee studente Mia, die tijdens haar medische studie al snel het vertrouwen van de briljante docente Lorenz wint. Het blijkt echter dat Mia een verborgen agenda heeft, omdat Lorenz mogelijk iets te maken had met een voor haar zeer persoonlijke tragedie.

Vorige aflevering
Fate
Fate
01x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
dinsdag, 16:00
5
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
dinsdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 14:00