Biohackers

7.5 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor Duitse Netflix-serie Biohackers

Netflix heeft de premièredatum voor de Duitse sciencefictionserie Biohackers bekend gemaakt. Daarnaast bracht de streamingdienst ook een trailer uit.

Na de duistere Duitse serie Dark, die pas is geëindigd met een derde seizoen, verschijnt er 20 augustus een nieuwe duistere, Duitse serie op Netflix. Naast de premièredatum van de nieuw serie Biohackers, bracht de streamingdienst ook een trailer van de serie naar buiten.

Biohackers is afkomstig van Christian Ditter (Girlboss) en draait om de op het eerste gezicht doorsnee studente Mia, die tijdens haar medische studie al snel het vertrouwen van de briljante docente Lorenz wint. Het blijkt echter dat Mia een verborgen agenda heeft, omdat Lorenz mogelijk iets te maken had met een voor haar zeer persoonlijke tragedie.

Vorige aflevering
Fate
Fate
01x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
3
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1