Billions

8.2 / 10
53 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Het vijfde seizoen van Billions krijgt bezoek van Suits alumnus

In mei gaat het vijfde seizoen van Billions van start. De financiële dramaserie krijgt daarin een Suits cast-lid op bezoek.

Op 3 mei gaat het vijfde seizoen van Billions van start bij Showtime. De serie zal enkele dagen later ook te zien zijn bij Ziggo. Al eerder werd bekend gemaakt dat de cast uitgebreidt zou worden met The Good Wife en The Strain hoofdrolspelers. Nu blijkt dat ook een Suits alumnus de cast gaat versterken van Billions.


Dr. Swerdlow is een medicus met onorthodoxe methoden en Rick Hoffman (Louis Litt in Suits, foto) zal dit karakter gaan spelen. Helaas is er niet meer bekend gemaakt over de rol van Hoffman. Ook weten we niet in welke aflevering of afleveringen hij te zien zal zijn.
Vorige aflevering
The Limitless Sh*t
The Limitless Sh*t
05x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3